måndag 30 januari 2017

Ligger i soffan och tittar på Suits, tillsammans med Kim o Kevin. Inte min typ av serie men det funkar. Så trött, jobbet var ok. Fakturerade bl.a. Umeå. 
Mirabella gjorde läxorna och sen duschade vi. Hon åt den vegetariska lasagnen. Jag tog ett Fröknäcke. Nu sova...

söndag 29 januari 2017

Tänk att jag blir så irriterad när Kim spelar, det liksom bara bubblar i mig och jag blir nästan som svartsjuk. Har ingen aning om vad som anses som mycket speltid, men i flera månader så snittar han speltid plus minus 4 dagar i veckan mellan 19-00 och jag blir knäpp. 15-20 tim/veckan. Nästan en halvtid 😑Det som är problemet är att Kim inte alls vet hur mycket han spelar, han uppfattar det som max 2 kvällar i veckan och typ 2-3 timmar per gång.
Jag blir nästan som att jag vill börja spela och "ta" hans tid så han fick kanske känner lite samma känsla som jag, att jag hellre väljer spelet än någonting annat men tyvärr så tror jag inte han skulle göra nåt vettigt utan istället sitta med mobilen och inte alls förstå och känna som jag... ✱ledsamt✱Såå omoget från min sida men det är så jag upplever det.

Vi träffas inte på hela dagarna och den tid vi har när vi inte jobbar så upplever jag att han prioriterar  "SPEL" då vi kan umgås som familj. På helgen tex så känns det som att han vill umgås och göra saker tillsammans för att han sen på kvällen ska kunna spela utan att han dåligt samvete. Det stör mig så otroligt mycket.
Jag har sagt att jag inte bryr mig direkt om han spelar senare, efter att först och främst Mirabella är iordninggjord och nattad. Och sen gärna efter att jag också nattats 😊 men ok det kan jag väl ta. Men nej då...
Men nu idag så var det match kl 17 och absolut, fotboll bryr jag mig inte om han vill kolla på för jag har ju mitt som jag vill göra tex se på tv eller passa på att se över tvätt eller annat men när han då redan 16.25 säger att han vill lyssna på försnacket 16.30, hmmm men ok. Men det visar sig att han sätter sig och spelar istället och tittar inte ens på fotbollen... Tror du jag höll på att så honom i huvudet eller?? Sen strötittar han på fotbollen mest bara för att sitta kvar...

Annars idag så var vi och tittade på när Rebecca hoppade Contezza och Saga. Det gick bra, ett nedslag med Saga. Sen handlade vi på Maxi, sen var tanken att vi skulle hämta Mirabella hos farmor men hon ville vara kvar och åka hem till Nicole så Kim hämtade henne senare i Långtora och lämnade samtidigt Alex vid bussen i Örsa. Kim lagade en supergod vegetarisk lasagne. Tack Lucas för receptet.

Jag har bäddat rent i Mirabellas säng och har idag tvättat 3 maskiner och hängt upp dessa. Mirabella tittar på Djurens hjältar och jag sitter och irriterar mig. Men allt grundar ju sig med kärlek. Jag vill ju bara vara med honom hela tiden 💕

Nu är klockan 19 och matchen har slutat, tror du han kommer ner eller??

I morgon är det måndag igen och dags för jobb, känns som helgerna är allt för korta 😔

Igår kväll var vi på restaurangen Peppar Peppar i Uppsala och firade mammas födelsedag lite sent. Mycket god mat och trevligt sällskap.







torsdag 26 januari 2017

Sitter i soffan med Mirabella som tittar på Stjärnhoppningen. Själv har veckan var bra. I onsdags var jag till doktorn med Alex, in till Enköping på Apoteket. Sen jobbade fram till em sänder var dags för kiro. Sen ner på innebandyträningen. 
Idag har jag i Jane varit själva på jobbet då EP åkte till Borås. Rätt lugnt.
På lördag ska jag, Kim, mamma, Göte, Erik o Pillan äta på Peppar Peppar i Uppsala och fira mamma i efterskott. Ska bli väldigt mysigt!
Tänker visa några bilder sen någon vecka tillbaka...






















måndag 16 januari 2017

Jobb igen

Jaha, en nya dag på jobbet. En riktigt tung dag då jag hade Norge, Estland och en väldig massa ändringar. Såå trött nu, ville typ bara åka hem. Hämtade Mirabella från fritids, Kevin kom med bussen. Träffade Becca och Markus på Ica, hon fick tandställning på nedre käken idag, men jag såg det inte ens. 
Åkte hem och lagade smörstekt torskrygg med kokt potatis och hollandaisesås. Gott! Skippade potatisen och la till kokt broccoli. 
Nu ska jag sova och hoppas at morgondagen blir lite lugnare. 


Min present av Kevin <3

lördag 14 januari 2017

364 dagar kvar tills nästa födelsedag


Längtar redan efter nästa födelsedag men dock inte att jag fyller 40 år...

tisdag 10 januari 2017

Just me in My Lovers bathrobe <3


Igång på jobbet igen

Idag var första dagen tillbaka på jobbet efter 2 veckors sjukdom/arbete /ledighet. Skönt men alltid liiite ångest när man varit borta några dagar.  Men så fort man sätter foten innanför dörren på jobbet så känns det hur skönt som helst.
Det var mycket idag, mail, ordrar, Finland och mycket samtal. Men den dagen gick oxå fort. Hämtade Mirabella på fritids, hem och åt fläskköttsgryta med ris och broccoli som Kim lagade igår. Han spelade resten av kvällen. Mycket gott! Sen åkte jag till Linda och umgicks ett tag. Det är så sällan vi ses fastän vi bor grannar. 

I söndags tog vi en snabbtur till Gränby. Mirabella ville köpa klänning på HM för presentkortet hon fick i julklapp. Mycket fina, en i mörkblå spets med gulddetaljer, en kortärmad i jeansblått mjukt tyg och en svart topp i lite genomskinligt övertyg. Själv köpte jag en svart spetstop med lite halvpolo.
Sen blev det ett par vinröda spetstrosor i stl 40, (tanken var att jag skulle ha nåt att sträva efter att komma i men det gick bra.) Kanske nåt kg till för att det ska se mer aptitligt ut men.... 
Jag har börjar att utesluta socker som tex rena kolhydrater, ris, pasta, kakor, bullar, godis, bröd osv. Känns helt ok. Vill ner minst 5 kg för att känna mig nöjd och då ligger jag ändå bara en bit under 70 kg. Tanken är att ligga runt 67-69. Men 70 är ok det med.

Igår så var det Planeringsdag och jag hade migrän så det var ju passande, Näe. Mamma bakade Fröknäcke till mig <3

Nä nu ska jag sova och börja ladda inför min födelsedag som är nu på fredag. Fredagen den 13 januari....




Fint armband 


Såå gott Fröknäcke




lördag 7 januari 2017

Tappat mastercard o Star Wars

Ligger halvdöd i soffan och kollar på Star Wars 1 med Kim och Kevin. Såå trött och ögon bara vill blunda och jag rycker till så där skönt lite då och då precis när jag liksom börjar drömsomna.

I morse så tappade jag mitt mastercard vid tankstationen i örsundsbro men jag märkte det inte förän på mcd i Uppsala. Då ringer en kvinna från Hammarby och talar om att hon hittat det och att hon sedan kommer hem och lämnar det hemma hos mig. Tänk att det finns sådana människor.

Nicole dök upp här och lekte med Mirabella fram till kl 19. Jag lagade pannkakor till dom och Nicole fick i sig 6 st mellanstora pannkakor, den lilla tjejen <3

En annan sak som jag längtat efter är att basta så jag tömde bastun och bastade. Kevin bytte duschhandtag i duschen som vi köpte på Bauhausidag. Handlade snabbt på maxi Stenhagen och sen hämtade vi upp Kevin i Vänge.

Till middag lagade vi hemlagat potatismos, järpar o conjacssås. Riktigt gott!

Åhh vad jag är trött. Söndag i morgon, inget planerat. Fortfarande inte frisk till 100% men i morgon hoppas att jag är ännu bättre.




torsdag 5 januari 2017

Inte så där väldigt mycket bättre

Jag hade verkligen hoppas att jag skulle ha mått bättre idag men inte då. Visserligen inte någon feber nu men kroppen gör lika ont fortfarande, snorn rinner och huvudvärk from hell.

Ligger i sängen och har startat igång min gamla dator. Kan ju vara skönt att ha något att skiva på när man är i sovrummet eller om jag vill kolla på någon film eller serie.

Annars har dagen varit rätt tom. Alex och Elias har fått hjälpa mig att ta ut alla julsaker och allt som ska till återbruket, sopor, hämtat posten och varit ute med Mirabella. Tänk vad mycket man vill göra när man är sjuk men att man knappt orkar ta sig till toaletten. Jag hade behövt duscha men jag tog en snabbtvätt i handfatet istället.

Kim kom hem och lagade hamburgare, trevligt men smaken är inte direkt där den ska vara.

Nu blir det till att sova. Trött igen...


onsdag 4 januari 2017

Kanske lite bättre nu

Idag har det varit en lång dag, Bella sov till kl 10:15 så jag väckte henne då. Jag har haft tv'n på i bakgrunden hela dagen. Mirabella var ute med grannkidsen och lekte i snön. Jag hade en rejäl febertopp mitt på dagen vilket var riktigt jobbigt. Mycket filt och dricka vatten har varit mitt mission idag. 
Senare på em badade jag och Mirabella. Riktigt skönt att mjuka upp musklerna. 
Kim kom sen hem och lagade Indiskt vilket alltid är lika uppskattat. Sen blev det Jack Reacher 2. Helt ok men jag sov till och från genom filmen. Nu ska jag snora ner mig i sängen medans Alvedonen och Iprenmannen gör sitt i min kropp. Men det känns ändå som febern kanske är på väg att lätta.




tisdag 3 januari 2017

Sjuk

Det var länge sen jag var sjuk. Men jag har feber sen natten som var. Tog alvedon o Ipren u morse så jag lämnade Becca på stalltjänsten i Enköping och var sen på jobbet redan före 7. Det var ju tur på ett sätt då jag ändå hann med en hel del innan kroppen la av. Kom hem vid 13 och typ dog, vaknade till runt 20 av att jag kallsvettades som en gris. Febern var betydligt lägre och jag passade på att få ner nåt i magen. 

Mamma och Mirabella har varit och grattar Anton som fyller 8 år idag och dom köpte hem fina blommor till mig. 

Men nu är det dags igen, in i skuggan så hoppas jag vakna upp bättre i morgon. För detta är såå drygt...