måndag 30 september 2013

Min mamma är ett skogstroll

Min mamma var här en stund idag. Mirabella blev arg för att jag inte typ cyklade åt henne så hon gick och grina i ren ilska den stunden som vi samlade natursaker till en gullig sak som står på lilla bordet ute på farstutrappan. Sen blev hon glad när hon fick gå in.... Trollungen borde ha stannat kvar i skogen och bli av med lite av hennes övermod och tilltäppta öron.... :D

I morn börjar ICAlivet igen...

Lägger i sängen efter en lång dag hemma i städningens tecken, konstigt va? ;) Mitt inre sa till mig att jag måste städa fint och iordning eftersom jag jobbar framöver. I morgon kl 7 är jag ju på jobbet igen, efter 5 månader. Känns riktigt skönt måste jag säga men väldigt pirrigt. Orkar bara inte förklara varför jag har varit hemma... Psykisk nedsatt livslust, inre sönderstress, ont som f-n vissa dagar i mina händer och fogleder. (nu även tår, knän och handleder) Så svårt att förklara för andra hur vissen man faktiskt kan känna sej vissa dagar. Nu är det ju väldigt mycket bättre än i våras men ibland lyser det igenom. Alltid när jag pratar med nån så sätt liksom masken på plats, även med nära och kära människor. Jörgen är väl nog den som vet mest. Sen Kim förstås.. Men nu är det andra bullar... :D Måste sova nu om jag ska orka upp kl 05.30 :( Zzzz!!!
Måste bara lägga in en bild som jag fick av Milena ;) Jag Döööööör 🔥

torsdag 19 september 2013

Jax

Nu Sons of Anarchy :)

Höst...

Idag har Mirabella haft fotografering på Snäckan, sötis! Sen åkte jag in till Chris och drack lite kaffe och tog mej en titt på hennes nyförvärv. Mycket fint!!! Perfekt! Känns alltid så lätt att vara med henne.
Senare tog jag mej ett snabbesök hos Milena, också det mycket trevligt. Lämnade sen Rebecca på ridskolan, hämtade upp Bella på dagis och sen hem för att senare skjutsa ner Kevin till skolan där det är föräldramöte. (Kim tar denna gång, jag var på Alex och Rebeccas i tisdags)

Nu blir det en tur i soffan och jag ser fram emot en fredag i morn...

Hittade några av mina modellbilder

onsdag 18 september 2013

Inget i kalendern.

Idag har jag och Mirabella varit hemma hela dagen. Tittat på tv, film efter film. Öhh, så segt! Klädde på Mirabella ytterkläder men hon vägrade gå ut och jag orkade inte heller. Pratade med Chris, hon mådde bra och hade tom långtråkigt. Själv låg jag som en kryppling efter min operation i en hel vecka... Ska träffa henne i morn :) Hoppas allt fortsätter att läka fint så hon blir riktigt nöjd med resultatet.

Jag satte mig vid datorn och tänkte föra över mina 2200 bilder från iPhonen men datorn är så seg och slut att jag hoppade över det... Orka sitta i flera timmar och vänta... Näe!

Ställde mig på vågen i morse, 71,8 kg... Det låter som hur mycket som helst men eftersom jag började på nästan 80 kg så är det ju en förbättring. Men det är sååå tufft. Ett Max antal kalorier per dag och ett kontrollbehov till 1000... Är redan besviken på att jag kommer gå dessa kilon snart igen :( Läste på nätet om ätstörningar, det finns såna som inte går under just anorexia och bullimi utan det här är mer typ hetsätning med ett ignorerande av problem och sen äter man sej och unnar sig tills man mår så pass dåligt att man måste göra nåt åt det... Svårt att beskriva men jag har kommit till insikt att jag har en form av lättare ätstörning och problem med mat... Säkert vanligt bland oss tjejer... Öhhhhhh! Drygt!!!

söndag 15 september 2013

Söndag em..

Det blir inget Amazing Thai i morn, förhinder... Får bli en annan dag..

Nu har vi kommit hem från en promenad med fika hos Peter och Pirre. Mirabella har varit ute och grävt med pappa som dikar ur diket.

Tänk om vi hade haft en sån här fin grävare :)

Tjejinspiration...

Nu är det bara att hitta nån söt hästtapet eller fina hästwallisar :)
(Även om det inte blir Jontes rum så blir det ett rum i hallen:)

Slapp söndag

Ligger i soffan. Tv'n är på och Mirabella springer omkring och leker häst som vanligt. Hon sov hos mamma och Göte inatt. Jag och Kim var på bio igår och tittade på en komedi med Sandra Bullock, riktigt kul! Det var även kulturnatten i Uppsala så det var världens folkfest.

Mirabella sa precis att hon vill ha ett eget rum med hästtapeter. Lillskruttan! Det blir väl så att hon får ta Jontes rum nu när han alltid är hos Milena. Då funkar ju en schyst bäddsoffa. Han är ju ändå aldrig inne på sitt rum, ev när han har datorn med sej med det är inte ofta.
Roligt att få inreda ett tjejrum samt att få hallen fin för att Jonte ska trivas :)

Idag verkar bli en sån dag då det inte händer nåt alls. Undrar hur Chris mår idag? Hoppas hon blir nöjd över sina nya tuttar ;) Det är en av de bästa sakerna jag gjort i alla fall. Ska hälsa på henne i veckan :) Söta Chris!

Nu är det beställt biljetter i alla fall till Pricilla på Göta Lejon den 19/10. Det är jag och Tessan som ska ha en mysdag.

Ska försöka lägga in lite bilder i datorn, har över 2000 bilder i mobilen. Nu har jag ju fått röjt på övervåningen så det är lättare att sitta och överföra och sortera.

I morn ska jag, Malin och Bettan träffas för tjejmiddag i Uppsala, gissar på Amazing Thai :)

lördag 14 september 2013

Hemma hos Peter och Bettan...

Sitter just nu hos Peter och Bettan. Har ätit spagetti och köttfärssås, mycket gott! Igår var dom hos oss och vi åt Tacos. Peter och Kim har varit och lämnat virke i Uppsala och röjt på deras tomt.

Kl 14 ska vi till ridskolan, Mirabellas kompis Ronja ska också med och rida. Hon är en supersöt tjej och Bella gillar henne jättemycket. Hoppas dom kommer att fortsätta följa varandra.

Ikväll ska vi ev gratta en kompis till mig och sen kanske ta nåt att dricka nere på stan.

onsdag 11 september 2013

Sons of Anarchy...

Jax...

Monté

Monté (franska för uppsutten) är en inriktning inom hästsporten där man rider på travhästarna i stället för att dras efter dem i sulky. Inom travsporten anordnas tävlingar i travridning. De allra första montéloppen hölls på en strand i Normandie 25-26 september 1836. Idag utgör monté ca 10 % av fransk travsport medan den fortfarande är ganska okänd i resten av världen.

Sons of Anarchy..

I två dagar har jag haft migrän, tror att det beror delvis på att jag i går på fm hade en dipp och åt en massa socker i form av godis och kakor. Känns lite känsligt att jag ibland inte kan kontrollera mitt begär utan jag går på mina egna ursäkter till varför jag måste äta...

I morn så ska en söt vän läggas under kniven på Proforma... Hon ska fylla med 450 cc normal profil, runda och mjuka... Sååå avundsjuk! Skulle lätt kunna göra om hela min operation. Jag kommer att följa henne hela dagen.

I morgon ska jag även till en syokonsulent för att diskutera mina betyg. Jag vill nämligen läsa in min matte A och ev B på komvux ifall jag någon gång i framtiden vill studera. Problemet med mig är att jag har diskalkyli och ser siffror som kinesiska så det ska ju bli spännande.

Nu har jag börjat följa en serie som heter Son of Anarchy.... En heting som kallar sig Jax är med där....;)
Han kommer ev att få spela Mr Grey... Mmmmmm!!

Rebecca ska på Monté i Gävle i morn, Anna och Jörgen kommer i mornkväll med tjejerna och grattar Alex. På fredag så hoppas jag att Bettan och Peter dyker upp på lite middag och på lördag är det knatteridning för Bella och 35-årskalas för Linda i Enköping. Kul!