torsdag 29 augusti 2013

Drömmar om materialistiska ting

Har suttit och drömt mig bort. Just nu i denna stund skulle jag önska mig ett par snygga vinterstövlar (har visat dom i ett tidigare inlägg.)En svart kort dunjacka skulle inte heller sitta fel. Sen skulle jag verkligen behöva lite nya jeans men just nu när man är rätt kurvig så är det inte ett dugg kul att köpa jeans... Min stl på brallor idag tippar jag på w32 men vill ner till w30. Men skulle vilja ha ett par Tigers of Swedenjeans, riktigt snygga. Only och G-star har också rätt ok jeans. Men ja ja..
Ett par höga vita Converse skulle också passa i garderoben likaså ett par stövletter och ny parkas typ CG eller Fjällräven.

Igår var fina Christine här och drog ut mig på en löparrunda, 8 km blev det så idag är jag lite mör i mina ben. I förrgår sprang jag 6 km för första gången sen i april... Nu har jag bara en vecka på mig att klara av tjejmilen...

Jag mår lite bättre och bättre för varje dag men det som inte känns bra är ju min inre stress och att det känns som jag skulle dö om jag skulle hamna i stressade situationer. Den 23 sept ska vi ha ett avstämmningsmöte hos Jörgen. Bra!

Igår kväll fick Mirabella feber igen, konstigt! Hon har ju knappt varit på dagis och hon har inte träffat så många barn.

Har ju försökt att tänka på vad jag stoppar i mig och jag har gått ner mer än 5 kg på 2 veckor, känns riktigt bra när inte magen håller på att explodera längre....Funkar rätt bra att räkna kalorier för då får jag ju äta vad jag vill men under bestämda former...

Rebecca ringde nyss och grät och talade om att Valle har blivit såld och ska flytta redan i morgon.... Liten <3

Phuuu! Vad ska jag göra nu? Orkar inte göra nåt men tvätten hänger sig inte av sig själv och disken blir inte ren av att stå på diskbänken.. I morgon önskar jag mig en riktigt lugn dag och en god middag på kvällen med Yollibox som dessert...

tisdag 27 augusti 2013

En tidig morgon...

Ställde klockan på 7 i morse och gick upp och plattade håret på Kevin. Han måste till en frisör, hans hår är så tjockt och ostyrigt. Men det blir faktiskt riktigt snyggt när jag plattat det, lite uttunning bara.

Mirabella sover fortfarande och Jonte ligger i soffan och väntar på att åka moppe till stan och hem till mamma. Blir nog i slutändan att han flyttar helt till mamma nu när han bytt tillbaka till Västerledsskolan igen. Han kom i lördags och var här i 3 timmar innan han drog till Tän och Tatt sen kom han inte hem fören 20.30 på sön. Igår kom han hem efter skolan men både jag, Kim och Mirabella var iväg på annat så jag hann säga godnatt bara. Känns som han inte riktigt vill vara här och nu får han bestämma själv, huvudsaken är att han mår bra. Rebecca vill där emot bo här mera nu och det är jättekul <3 Vi kommer så bra överrens och vi har kul ihop. Hon har ju stallet, nya kompisar och verkar ha fått det bra i skolan. Idag ska hon till Linnéa :) Mirabella har många likheter med henne och Kim och det ska bli spännande att handskas med det om 10 år :)

Solen skiner ute och det är en av dom sista sommardagarna innan hösten gör sig påminnd. Dn del löv har redan börjat ändra färg och mornarna har blivit kalla. Rätt mysigt tycker jag. Man får liksom inget dåligt samvete av att sitta inne och murra med tända ljus och en film.

Igår betalade jag räkningarna, åkte hem till Peter och Bettan, tog en pw med Åsa på kvällen och däckade ner i sängen kl 23. Har typ somnat i soffan sista veckorna så det kändes nästan lite konstigt att gå och lägga sig i sängen.

Ställde mig på vågen igår, -5 kg på 2 veckor. Fungerar kanon med att bara äta ett visst antal kalorier och sen röra på sig. Men det krävs 100% fokusering på att inte halka dit igen för det gör jag det stort i så fall. Hoppas att få lite coachning i höst av en professionell människa.

Nä, nu upp med den lilla och göra en ny dag :)

Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Lämna Mirabella på dagis och kanske höra om Josefin vill ta en fika. Hon är en riktigt trevlig tjej, kul med lite unga nyinflyttade här i bygden.

fredag 23 augusti 2013

En helt ok dag

Vaknade i morse helt pigg och glad. Hoppade in i duschen och gjorde i ordning mej. Tittade på ett par avsnitt av Ponnyakuten med Mirabella och åkte sen in till Enköping där jag handlade rengöring på Städbutiken och sen handlade jag på Maxi. Det kändes faktiskt riktigt bra att vara där, alltid lite jobbigt att förklara varför man är hemma men... Kom hem och städade. Sorterade upp all ren tvätt och röjde av resterande.
Jonte kommer inte fören i morn, Kevin och Alex är extra hos Fredde och Becca sover i soffan efter att ha varit med Felizia och Nellie i Uppsala. Jag ligger själv vaken och tittar på en Johan Falk film. Kommer väl somna som en sten snart :)
I morn ska Bella på Elins kalas 12-14, vet inte om farmor kommer för att gratta Becca men jag tror att Peppe och Kicki kommer på kvällen. Nu film...

Pappa & Mirabella

torsdag 22 augusti 2013

Lite Citodon och en dejt med Soffan :)

Ikväll blir det en Johan Falk film..

Hemma och gör ingenting

Mirabella har varit sjuk i flera dagar så vi har tagit det lugnt. Idag har vi tittat på flera avsnitt av Ponnyakuten på svt play. Jag tycker att det är rätt kul att titta på små vilda ponnysar. Önskar att jag kunde vara en riktig ponnymorsa fast inte så kaxig som många är ;)

Jag har migrän idag så jag har tagit en tablett. Blir ofta så när jag sitter framför tv. Sen är det väl oxå för att jag har dragit ner på sockret..... IGEN!! Jag och Mirabella tog en liten promenad i hennes Alvedonrus ner till hästarna i hagen. Vi satt där i solen på en sten och tittade på hästarna som betade i hagen.
Nu har Kevin och Alex kommit hem ifrån skolan och vi sitter i soffan och gör ingenting. Alex är på sitt rum och Kevin tittar på universumdokumentär. Rebecca är på Åkerby och rider sin första lektion efter sommaruppehållet.

Igår var jag till Jörgen på företagshälsan i Enköping, hemma till den 29 september den 23 ska vi ha möte med Anki från jobbet och äntligen bestämma min tillbakagång till jobbet. Tror att det kommer att bli att jag kommer tillbaka typ vissa timmar och sen måste vi göra nån ändring med tanke på hur mina leder i händerna är. Kassan känns ju inte så aktuell nu när jag knappt kan lyfta med handen. Men men....

Nu vill jag lägga mig ner och sova tills i morn, inte ens solen gör mig pigg snarare mer ont i huvudet.

Igår var jag faktiskt rätt duktig på att fixa här hemma, jag plockade undan allt skräp som legat runt huset och la tillbaka allt på sin plats. Sorterade sopor i carporten och städade lite här inne. Rätt bra dag...

Kim ringde nu och sa att han åker och hämtar Becca och handlar hem middag. Spagetti och köttfärssås..

söndag 18 augusti 2013

Sirre <3

Idag red jag denna häst. Såå fin! Det blev 2 rundor på gräsbanan. Men jag tog det väldigt försiktigt för jag har ont i kroppen. Inte tala om mina händer men jag var tvungen att göra nåt kul. Rida har alltid varit ett sätt att fly lite på men jag har inte orkat senaste åren. Måste få till mig nu. Försöker kontrollera mig själv och jag tror att det går åt rätt håll. Så glad över den stunden som jag fick idag iaf.

fredag 16 augusti 2013

Åh!

Kollade lite på en blogg som Rebecca brukar kolla på. Så fina kläder och skor... Visserligen kanske mest passande på unga och smala tjejer men wtf... Snyggt!

lördag 3 augusti 2013

Yollibox Mango

Ligger i solen...

Vaknade i morse kl 11. Bara jag och Kim hemma. Milena ringde igår och undrade om Bella ville komma redan som igår. Bella blev överlycklig så jag åkte in med henne.

Ligger på studsmattan i solen och lyssnar på radio. Det bränner på kroppen så jag kommer väl se ut som vanligt efter en stund i solen.... Kräfta!!

Åh vad jobbigt det är stundtals... Semester/sjukskriven, sommar, vikt/mat, barn, pengar, hus... Läser bloggar om alla lyckliga smala, rika och hippa människor, inte undra på att unga tjejer tror att livet är bakovänt när vi vuxna får dålig självkänsla av samhällets vridna syn. Allt handlar om status, utseende och lyxig vardag. Mitt stora problem är ju min kropp, bortsett från det har jag allt det andra. Iaf i mina ögon. Att det då ska vara så svårt att få en normal syn och sunt beteende när det gäller mat och hälsa... Åh!!! Frustrerad!!! Känns som fjortisproblem men det är typ så... Har väl aldrig riktigt kännt så här i min ungdom så det kke är en form av nån åldersnoja som vissa får... Usch!! Inte kul iaf...

Förra helgen var vi på semester i Göteborg. Underbara dagar på Liseberg, Ullared, Universeum och Smultronstället. Allt var kanon, alla var glada och nöjda. Dagen efter vi kom hem så hamnade jag i nån dip, jobbigt i både huvud och kropp... Kunde inte låta bli att gråta... Jag som såå sällan gråter. Men jag måste säga att det har blivit bättre sista veckorna men det känns som detr långt kvar innan jag är jag igen..

Ikväll ska vi till lillebror och sen ska vi på grisfesten i hjälsta byggdegård. Hoppas det blir roligt. Jag ska försöka göra såna här saker som att socialisera mig eftersom det är en av de jobbiga sakerna som blivit. Jag som aldrig har haft problem med folk... Mest jobbigt när jag är på ställen där jag ev känner folk. Hatar när nån frågar hur det är... Oftast vill dom inte ens veta svaret så jag gör det jag är duktigast på.... Le och säga att allt är bra.

Det är så många saker som jag skulle behöva göra... Rensa på magasinet, lägga ut saker på blocket, en massa saker på huset och tomten, rensa på garaget... Men jag gör inget...

Nåt kul istället... Kevin är på scoutläger i Alingsås och är borta i 9 dagar... Spännande!

Så svettig!!! Nu ler jag och gillar läget...

Fredagen den 2 augusti