lördag 3 augusti 2013

Ligger i solen...

Vaknade i morse kl 11. Bara jag och Kim hemma. Milena ringde igår och undrade om Bella ville komma redan som igår. Bella blev överlycklig så jag åkte in med henne.

Ligger på studsmattan i solen och lyssnar på radio. Det bränner på kroppen så jag kommer väl se ut som vanligt efter en stund i solen.... Kräfta!!

Åh vad jobbigt det är stundtals... Semester/sjukskriven, sommar, vikt/mat, barn, pengar, hus... Läser bloggar om alla lyckliga smala, rika och hippa människor, inte undra på att unga tjejer tror att livet är bakovänt när vi vuxna får dålig självkänsla av samhällets vridna syn. Allt handlar om status, utseende och lyxig vardag. Mitt stora problem är ju min kropp, bortsett från det har jag allt det andra. Iaf i mina ögon. Att det då ska vara så svårt att få en normal syn och sunt beteende när det gäller mat och hälsa... Åh!!! Frustrerad!!! Känns som fjortisproblem men det är typ så... Har väl aldrig riktigt kännt så här i min ungdom så det kke är en form av nån åldersnoja som vissa får... Usch!! Inte kul iaf...

Förra helgen var vi på semester i Göteborg. Underbara dagar på Liseberg, Ullared, Universeum och Smultronstället. Allt var kanon, alla var glada och nöjda. Dagen efter vi kom hem så hamnade jag i nån dip, jobbigt i både huvud och kropp... Kunde inte låta bli att gråta... Jag som såå sällan gråter. Men jag måste säga att det har blivit bättre sista veckorna men det känns som detr långt kvar innan jag är jag igen..

Ikväll ska vi till lillebror och sen ska vi på grisfesten i hjälsta byggdegård. Hoppas det blir roligt. Jag ska försöka göra såna här saker som att socialisera mig eftersom det är en av de jobbiga sakerna som blivit. Jag som aldrig har haft problem med folk... Mest jobbigt när jag är på ställen där jag ev känner folk. Hatar när nån frågar hur det är... Oftast vill dom inte ens veta svaret så jag gör det jag är duktigast på.... Le och säga att allt är bra.

Det är så många saker som jag skulle behöva göra... Rensa på magasinet, lägga ut saker på blocket, en massa saker på huset och tomten, rensa på garaget... Men jag gör inget...

Nåt kul istället... Kevin är på scoutläger i Alingsås och är borta i 9 dagar... Spännande!

Så svettig!!! Nu ler jag och gillar läget...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar