tisdag 23 juli 2013

Mycket att förbereda.

Vaknade i morse av att jag legat helt tokfel bredvid Bella i Jontes säng. Nu när han är hos mamma hela sommaren så får Bella sova i hans rum. Ett mkt svalare rum och där man kan öppna fönstret. Hon skulle behöva ett rum. Får se hur Kim och Milena bestämmer sig för hur Jonte ska bo, om det blir hos Milena så får Bella ta över Jontes rum. Vi får fixa en skön bäddsoffa som vi kan ha där uppe.

Just nu är Kim och Kevin på väg hem från Åland där dom varit på Rock Off konsert med Krista Siegfrids. Kevins stora stjärna. Han har verkligen kämpat i år för att uppfylla vissa saker. I maj var han i Malmö på Eurovision, han skaffade ett par Converse, fixat nytt bankkort och idkort och nu fått träffa sin idol. Sen blir det Göteborg med Liseberg, universeum, fotbollsmatch mellan real Madrid och pSg och till sist ett 9 dagars Scoutläger utanför Alingsås. En mkt nöjd kille <3 Han förtjänar verkligen allt eftersom han hjälper alltid till utan att man måste tjata. Han sköter skolan mkt bra och är trevlig och snäll.


Idag har det varit strömavbrott mellan 8-17... Såå drygt!

Var över hos en vän nu på fm. Hennes lilltjej är sjuk och kommer snart bli en liten ängel och just nu funkar allt i vardagen med assistenter och det oändliga planerandet av allt som måste fixas och trixas med... Men det slog mej att efter den dagen då kråkan flyger iväg så är det inte bara hon som försvinner utan även hela deras vardag med spring och möten. Då ska dom plötsligt klara av att leva i en vanlig vardag. Det är väl klart att dom vill det men jag menar mer att glappet kommer att bli så sort, så ovant. Jag kan fortfarande inte fatta att hon inte längre kommer att vara kvar. Om det gör mej så ledsen så finns det inte ens en minsta förståelse för hur dom kommer att fixa det. Det finns inte på kartan att det ska hända... Hon är ju där, så söt och len, med hela livet framför sig. Hon som kommer att bli återställd och vara bästis med Mirabella för alltid. Vi som ska följa dom i alla deras rackartyg och upptåg. Jag som verkligen kan föreställa mig henne hur hon blir frisk, hur hon pratar, hur hon går och höra hennes klingande skratt... Hon ser inte ut som att hon är sjuk. Visst är det länge sen som jag såg glimten i hennes ögon och hörde hennes skratt men jag kan inte överge mina drömmar och förhoppningar om att allt kommer att bli bra. Fattar inte... Vill inte fatta...

fredag 12 juli 2013

En händelserik dag.

Idag har det varit full fart från morgon till kväll. Jag skjutsade Rebecca till bussen i örsa till kl 10 för hon skulle in till Uppsala och shoppa med sin mamma. Jag åkte och tankad och sen handlade lite snabbt innan jag åkte hem där Kim lossade jord från släpet som Göte skulle ha för att åka till återbruket. Jag in och gjorde en paj som skulle med till Erik och pillans inflyttningsfest som var senare på kvällen. In i duschen, gjorde i ordning Bella som vi skjutsade till Ronja som hade kalas. Mkt trevligt!
Iväg in till Enköping och lämnade av Bella som nu sover hos farmor. In på växtriket, ut till Erik och Pillan och åt mkt god mat och umgicks med mkt trevliga människor. Nu hemma före 23 och ligger i sängen urvriden som en trasa... Inte van att ha så mkt att göra en dag... Tar väl en vecka innan jag är människa igen....

torsdag 11 juli 2013

Längtar till semestern...

Idag följde jag med Kim till Enköping. Vi köpte jord, present till lilla Ronja, åt mat på Amazing Thai, träffade på farmor Jessi o Nicole på torget, stannade till hos Peppe och Kicki där vi fick pooltillbehör och sen åkte vi hem. Jag hjälpte Kim lite med att förbereda uppsättningen av poolen men jag har haft så ont i mina händer under ett par dagar så jag tog det mest lugnt. Igår gjorde Kim det mesta av förberedelserna så nu är poolen uppe. Den ska bara fyllas med vatten :)

I morn ska Mirabella på Ronjas kalas och sen ska hon sova hos farmor. Jag och Kim ska på middag hos lillebror och Pillan. På lördag ska Kim hjälpa sin pappa med plattläggning och jag ska försöka göra ingenting. Ligga vid poolen om det är sol kanske ;) Hoppas allt blir som jag planerat.

söndag 7 juli 2013

Hästar hästar och sol

Idag hade vi sovmorgon till 9 som vi brukar nu för tiden. Vi åt frukost och gjorde i ordning oss för att besöka Säva ridskola där Rebecca varit sen i måndags på fälttävlanläger. Hon har haft det jättebra och har fått mkt beröm. Så kul! Solen sken och allt var riktigt trevligt. Mirabella var verkligen i hästhimmelen.. Tokiga lilla unge!
Vi åkte förbi paintballbanan som ligger 5 km därifrån och sa hej till några av Kims kompisar. Sen bar det av hemåt då vi fick fikagäster i form av Anna och Jörgen, även det mkt trevligt. Sen några avsnitt av true blood och nu i säng. Hoppas morgondagen känns lika bra som denna :)

fredag 5 juli 2013

En bra dag...

Första gången på typ 3 mån som jag plattar håret och sminkar mej....