fredag 21 februari 2014

Så söta...

Nice...

Bilder

Ont i magen..

Idag har mina tankar oavbrutet varit hos en liten tjej som inte alls mår bra. Jag vill liksom inte fatta att hon snart inte längre kommer att vara hos oss. Det är så j-a orättvist att oskyldiga liv får gå till spillo när det finns människor som förbrukar sin rätt att leva på rent jävelskap.
Jag vet att hon alltid kommer att finnas här med oss men hon är menad att vara här.... på riktigt! Allt kommer att förändras och jag vill inte att det här ska vara hända... Vad kan jag göra för mina kära vänner? Jag har aldrig önskat så här mkt att jag kunde trolla... *Arg*

Idag har jag försökt att hålla mig sysselsatt, så rädd att få ett besked... Ett besked om ett avsked. Att få reda på det allra värsta tänkbara en förälder någonsin kan vara med om. Att förlora sitt älskade barn.
Efter en lång tids sjukdom så finns nån känsla i mig att lidandet får ett slut men det betyder samtidigt att hon inte längre finns här... att hon inte längre får höra och känns sina kärastes kärlek... jag vet att det kommer att ske en dag men jag har inte fattat att faktiskt kommer att sluta så här... Sån absurd och sjuk känsla.. Jag kommer aldrig förstå!!

tisdag 18 februari 2014

Tisdag...

Vaknade i morse av att mobil drog igång. Åkte till jobbet med solen på väg upp, så härligt. Andra dagen i rad då solen skiner.

En rätt lugn dag på jobbet. Hjälpte Fia att plocka upp tidningarna, plockade böcker, dammsugspåsar och lite småplock på Special. Stod senare bakom söta Chris i kassan. Kändes bättre än sist men vilken stress.
Använde mina handskydd men vet inte om det är bättre men klart värt att prova.

Hämtade hem Mirabella på dagis och handlade hem fika för att Tessan, Moa, och Selma kom på besök. Barnen hade jätteroligt.

Nu ligger Bella och jag nyduschade i soffan och tittar på Alfonsfilmen.

Väntar på att Kim ska komma hem så vi kan kramas ♡
Kevin är hos Fredde och Alex är hos Elias. Skönt för dom att ha sportlov. Jag är ledig i morn men jobbar på torsdag.

Bäddsoffan som vi köpte på Blocket står fortfarande här nere innanför ytterdörren, måste få hjälp att bära upp den. I Mirabellas rum är det lite småsaker kvar att göra men det har blivit ett riktigt sött litet flickrum i rosa, vitt och spets. Så kul att få inreda ett flickrum från grunden. Har en hel del sparat efter Rebecca så det känns roligt.

Nu kom Hjärtat hem!

Pics från senaste veckorna

söndag 9 februari 2014

En hektisk helg

Helgen har verkligen gått fort. Eftersom Mirabella varit förkyld hela veckan så kändes inte fredagen direkt som en avslutning på veckan, men det var riktigt mysigt att ha honom hemma.

Kim jobbade lite hemifrån och på em åkte vi till Uppsala där vi handlade lite i en utländsk mataffär. Kul att se så många matvaror som man inte själv är så van vid. Sen åt vi på Amazing Thai. Bella började känna sig lite hängig så vi åkte vidare och handlade på Maxi Stenhagen, en mycket trevlig butik. På kvällen åt vi Indiskt med libanesiskt bröd, såå gott!
Rebecca hade Linnea och Felizia på besök. Vi kollade på film.

Lördagen så åkte jag och mina grabbar till Västerås och myste tillsammans. Så sällan som vi kommer iväg själva. Bella var hemma med Kim.
Kevin köpte skor och en swe landslagströja som har länge velat ha. Alex hade presentkort sen julas så han köpte en ny ps3 kontroll , gamecard och steampengar. Vi åt köttbullar på Ikea och sen åkte vi till Sanne som fyllde i veckan. Det märks verkligen hur mycket mina barn gillar att vara där. Det är liksom lugn och ro och man fyller på sin själ på nåt sätt.
På vägen hem så köpte vi godis och hämtade Jonte som stannade över natten.  Vi tittade på Mello... SÅ DÅLIGA NUMMER!!! Bojkotta Mello!!! Ska nog starta en fb grupp!! Hehe!!
Tittade sen på en film med Hillary Duff. Tråkigt! Handlade om en tjej som få bo hos sin mormor och morfar för att hon är en dryg tonåring. Sen handlar den om hur hon finner värdet i livet och bla bla...

Jag somnade runt 03... Det är jobbigt när man inte kan slappna..

Sitter nu i en diskussion med Rebecca om The Fooo. Det är ju hennes liv... Hon sitter och skrattar, pratar och nästan gråter och låtsas liksom att dom är hennes riktiga kompisar. Första intresset för grabbar, kul!

I morn får Bella vara på dagis om hon inte sjuknar om. Sen är tanken att träna på Magasinet. Kke sola om det känns bra. Idag känns det bra o mina händer iaf.

Nu ska jag slappa lite i soffan och njuta av söndagskvällen. Hoppas att veckan blir bra och så smärtfri som möjligt.

Jag och Bella invigde vårat nya bubbel!!! Lyx!!!!!

torsdag 6 februari 2014

Hemma...

Idag är jag hemma. Var till Akademiska igår och fick kortisonsprutor i tumlederna, hoppas verkligen att det hjälper. Vet inte alls hur jag ska kunna sitta i kassan annars. Jag kan väl tycka att jag efter 11 år på Maxi skulle jag kunna bli omplacerad men att jag kan stå i utcheckningen nån timme då och då men det verkar inte vara min tur att få den hjälpen. Iofs å är ju kassan det stället som jag vill vara på men kroppen säger nåt annat. Söker lite jobb men inget superseriöst tyvärr. Det är ju inte nån som kommer att knacka på dörren och har ett jobb till mig :)

Mirabella har varit förkyld och hostig hela veckan men jag hoppas att det vänder. Kim är också lite risig men är på jobbet.

I helgen som var så fick Mirabella äntligen sitt rum. Det är lite småsaker kvar att fixa men annars är det jättefint. Rosa och vita väggar, ska upp med en hästwallie och hennes namnwallie. Så fint!
Måste till Ikea och köpa en bäddsoffa till Jonte, klädställning till mig och Rebecca, några hyllplan till Bella och Rebecca, småprylar, skrivbord, lampor, sänghimmel till Bella och säkert mer...

...senare...

Nu har mina 3 stora kommit hem och vi har ätit yogurt med musli till mellis.

Haft en riktig ätardag... Uhe!!

Kim