måndag 18 juni 2012

Tråkigt väder

Oj vad det har varit hektiskt senaste veckorna. Avslutningar som avlöst varandra, födelsedagar och en massa måsten. Har varit ledig nu i fyra dagar och ska jobba ikväll. Mirabella och jag är hemma och slappar. I måndags fyllde Kim 37 år vilket vi firade med en bakad hjärtsockerkaka med citronglasyr och fina rosor.
I tisdags hade dom stora barnen avslutning och det var fint, men tycker att själva tiden i hallen var tråkig. Mycket på grund av att ljudanläggningen är helt kass så man hör ingenting av det som sägs. Alla barn var jätte söta och det tårades i ögonen när dom sjöng. Kevins avslutning handlade bara om att 9:orna skulle sluta och det kändes drygt att det inte var lite uppdelat med uppträdanden/fokus mellan årskurs 6-9.
I torsdags hade Mirabella sin sommaravslutning på Snäckan, vädret var på våran sida och dom var verkligen jätte duktiga. Mycket trevliga fröknar och föräldrar. Synd bara att man alltid går om varandra så jag har verkligen ingen koll på vilka föräldrar och barn som hör ihop :)
I fredag mötte vi upp Peter och Betten för en biokväll, Snow white and the huntsman. Helt ok men den var inte som jag hade tänkt mej. Sen blev det middag på Plock tillsammans med Peter, Bettan, Jörgen och Anna. Mycket gott och trevligt. Efter det blev det Flustret där det var massor med folk. Stämningen var hög trots Sverges förlust i fotbollen. Tog nattbussen och sov kvar hos Anna och Jörgen. Tog en fm promenad upp till Salnecke där bilen stod sen blev det hämta Bella och sen hem och städa inför Kims kalas som också det var trevligt. Jonte och Rebecca var kvar tills söndagen. På kvällen åkte vi till Enköping och lämnade barnen, åt mat och handlade på Maxi. Sen blev det Mission impossible Ghost protocol. Bra! I morn tisdag kommer Jonte och Rebecca hit igen då Tobbe och Milena ska till Turkiet en vecka. Kevin och Alex kommer inte hem fören efter midsommar. Saknar min hjärtan <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar