tisdag 28 februari 2012

Semester snart..

Nu i Mars så har jag ansökt om att ta ut 10 semesterdagar men jämna mellanrum då jag inte kan spara dom längre än till sista Mars. Kommer nu att vara ledig 4 helger irad och sen 3 dagar à 2 veckor så jag blir ledig en hel del. Såå skönt ska det bli.
Idag så var jag hos Anne på Muskelvärksta´n och det såg rätt ok ut, en liten låsning mellan skulderbladen men annars bra. Hon rättade till lite i högra armen då jag har börjat få ont när jag jobbar och konstant vrider handen i kassan. Överansträngd led i handen därav smärtan. Ska tillbaka om en månad. Tog en fika hos Milena och senare en fika hos Renske och Joah. Dom hade jätte kul.
Kevin var på handbollsträning och Jonte på skytte. I morn är det Ju-Jutsu och Rebecca ska gradera. Själv jobbar jag 8-16 och på torsdag 17-22.20 sen ledigt :D
På lördag ska vi på Lucas Dop. Kul!
Igår var jag hos Emma och gjorde en ögonfransförlängning. Jättefint!!!!
Nu måste jag bara boka tid hos Tottes för en MakeOver... Spännande!
Nu ska jag sova, såå trött!!!

fredag 24 februari 2012

Sportlov

Denna vecka har jag jobbat stängning både tisdag och onsdag, helt ok att stänga. Ledig hela dagen och sen jobba några timmar och få betalt som en hel dag.
Igår fick jag en sån migrän på mindre än 10 min. Tog mig 20 min innan jag kunde sätta mig i bilen. Ont i hela kroppen och mår illa. Inte mkt bättre idag. Huvet är lite bättre dock.
Idag kommer alla våra stora barn hem. Skönt med lite helg. Rebecca är i stallet och ska hämtas senare.
Igår fick Mirran sitt körkort, Grattis!!!

onsdag 15 februari 2012

Sjuk..

Nu ligger jag bedvid Mirabella i sängen och lyssnar när hon andas vs hostar vs sväljer... Såå jobbigt att ligga och vänta på att hon säkert kommer att kräkas igen. Febern tror jag är lite mindre nu men hon ser ut som ett litet spöke. Alldeles vit i ansiktet med mörka ringar runt ögonen. Grabbarna har varit på Ju-Jutsu gradering och Rebecca är på blomkonsert och sjunger (ny aktivitet) Hoppas det gått bra för dom alla.
Jag är så trött men vågar inte somna än. ( Hmmm klockan är inte ens 19.30 )

tisdag 14 februari 2012

En liten stund över...

Idag är jag och Mirabella hemma och är lediga. Jag jobbade sent igår kväll och var som vanligt hemma runt 23. Mirabella låg i sängen och hade feber. Stackars liten...
Hon är piggare idag och ligger i soffan och tittar på sin älskade Pippi Långstrump.
Själv sitter jag och tittar efter goda viktväktar recept som jag hoppas hela familjen vill äta. Har nu lyckas gått ner till mina 68 kg men måste lära mig att äta lagom portioner och nyttigare mat. Måste även få bort detta småätande också. Svårt!!
Ska köpa träningkort nere på ÖSTK då jag kan träna när jag lämnat Mirabella på dagis och även åka ner på helgen när jag är ledig. Måste verkligen komma igång.
Nu fick lillskruttan Alvedon och lite juice. Funderar på om jag ska baka ihop nåt till kvällen.... en kladdkaka kanske med ett hjäta i siktat florsocker är alltid fint.