torsdag 13 januari 2011

13 januari

Jaha!! Nu är dagen över, känns konstigt. På ett sätt känns det inte ett dugg kul att bli äldre men samtidigt vill man ha kalas med balonger och en massa roligheter precis som när man var liten.
Idag hände det inte mkt, mamma kom hit och drack en kopp kaffe innan hon åkte och jobbade. Sen åkte jag och Mirabella till Örsan och handlade lite saker till den hemmagjorda Daimglassen och den vita chokladpannacottan som jag sen gjorde. Kim kom hem lite senare pga mkt jobb och seg trafik. Han stannade till och handlade på thairestaurangen i Bålsta. Thaimat till familjen och Sushi till födelsedagsbarnet :D
Mamma. Göte och Mirran kom hit och firade mej. 500 kronor i vinterjacksbidrag och 4 fina Espresso muggar i svart och vitt. Sen fick jag ett bivaxljus i present av Kevin. Kul med nån present.
Vi tittade på sista avsnittet av Svärdet och Spiran.
Om 2 minuter är dagen över, lite ledsamt på ett sätt när man innerst inne ändå kanske har sett fram emot denna dag. Ja ja... ett år går ganska fort.
I morgon är en ny dag med nya utmaningar. Jag ser fram emot det.
God Natt!!!

onsdag 12 januari 2011

Äntligen vardag

Nu har äntligen skolan börjat igen. Tillbaka till alla rutiner. Alla stora barnen är i skolan och Mirabella sitter och leker med sin Pluto-drag-hund som hon fick i julklapp av sin moster Sanne.

Vi har bokat en resa till Lanzarote!!!! Kims pappas fru fyller nämnligen 60 i år och hon vill så gärna ha sin familj samlad och är då så snäll och hjälper till med halva kostnaden av resan. Tack Kicki och Peppe!! Avresan är den 25 november och vi kommer hem igen den 2 december.... Ska bli sååå skönt men det är alldeles för långt borta..

I helgen som var så hade vi besök i fredags av Anja, Fredrik och Ida, väldigt trevligt med lite middagsgäster. Det blev det en tur runt om Enköpingsnejd för att utföra lite göromål. Införskaffade en snöskyffel på ÖoB. I söndags jobbade jag 12-20, en lugn dag och kväll. Kevin och Alex dök upp på e.m och hann vara med på en liten släktmiddag hos min mamma. Handlade och tittade på barnens Ju-Jutsu träning hanns med i måndags och i går så blev det en fika hos Tessan och sen blev det ett kvällspass på Maxi, alldeles för lugnt.
Idag blir det en tur in till Milena med lillskruttan och sen blir det förhoppningsvis en lugn kväll. förästen så fortsätter en serie ikväll som heter Svärdet och Spiran, rätt ok faktiskt.

Har börjat försöka tänka lite på vad som slinker ner i magen, har gått upp 2,5 kg under julhelgen.. tråkigt!!

I morgon fyller jag år!!!!! Usch, 33 år! Ska inte gör någonting speciellt men närmaste släkten kommer på söndag. Enda som jag önskat mej är nåt ev litete bidrag till en ny vinterjacka. Annars är jag rätt nöjd med vad jag har.

Nu ska jag och Mirabella göra oss i ordning och sen påbörja dagen...

söndag 2 januari 2011

Nytt år...

Jaha!! Då är det ett nytt år och det känns rätt ok. Jag är väldigt nöjd med förra året och jag hoppas verkligen på att detta år blir minst lika spännande.

I helgen har jag, Kim & Mirabella varit uppe i Gävle och hälsat på några super goa vänner. Tänk vad jag uppskattar att träffa nya människor och bara sitta och lyssna, eller rättare sagt fråga skiten ur som och hoppas på att dom svarar på alla mina nyfikna frågor. Jag anser att varje möte med en ny (eller för den delen vilken som helst) är ett unikt möte då jag har en möjlighet att lära mej något nytt som jag sen i min tur kanske kan lära eller hjälpa någon annan på något sätt. Mycket trevliga människor på Nyåret.

På vägen hem stannade vi vid Valbo centrum där jag tittade efter en ny vinterjacka men inte då... Hmmm... Bättre lycka nästa gång hoppas jag. Sen stannade vi hos min lillebror där vi grattade lilla Anton som i morgon fyller 2 år. Snacka om charmtroll!!!

När vi kom hem så hade vi en hel hög med snö som tydligen fallit från skyn, ner över hela vårat hus och inte hade någor skottat heller...

Nu är det dags att gå och lägga sig och drömma söta drömmar <3