torsdag 28 oktober 2010

En rätt mysig dag.

Idag var Kevin hemma från skolan eftersom han är förkyld. Jag städade på f.m och sen åkte jag och Mirabella in till stan där vi träffade på Milena. Det blev lunch på Sushibaren, Gott!! Sen en tur till Apoteket (Alex medicin, migränmedicin, omega3, nässpray och alvedon), M-huset (2 tumvantar till Bella), Coop (svart nagellack, svart läppstift och plastspindlar till Rebecca), Systembolaget (smultronvin och 2 cider), Intersport (10-pack strumpor till Alex), Åhléns, H&M och Lindex.

Väl hemma så fixade jag och Kevin tvätten och Alex sålde till Newbody till grannarna.
Sen åt vi rester och sen gjorde Kevin en kladdkaka som vi bjöd mamma och Mirran på.
Bella var en snorig liten prinsessa idag och jag hoppas hon blir piggare tills i morn.
Nu känns allt rätt avslappnat, huset är hyfsat städat, ljusen brinner på vardagsrumsbordet och barnen sover. Enda som saknas är min Kim. Mycket man saknar när kon inte står i sitt bås eller vad brukar man säga ;)

Måste kolla igenom ekonomin så allt stämmer och går ihop. Måste nog dra in lite på onödiga saker ett tag nu, bara för att vara på säkra sidan.

Måste sova nu, Mirabella ska ha en flaska välling nu och jag kommer att behöva gå upp i morn med Alex så han inte missar nåt inför skolan.

Kram Kram

Saknar Dig mitt hjärta <3

tisdag 26 oktober 2010

God mogon!



Mirabella en tidig morgon i oktober

Mirabella



Vaniljbullar


Mirabella har precis badat (8,5 mån)

Bullbak

I natt var det inte kul, Mirabella är ju förkyld och hostar. Jag gav henne välling vid 23 och så fort jag la ner henne i sängen så hostade hon så att hon kräktes över hela kudden. Sen fick hon ligga bredvid oss resten av natten vilket gjorde att jag absolut inte kunde sova. Så fort hon hostade så vaknade jag och halvsatte henne upp så hon inte skulle kräkas. Såå trött i morse. Sen blev det storstädning på nedre plan och en massa tvättande, dammsugande, diskande och skurande.
Skulle då besök av Milena så jag gjorde en omgång med vaniljbullar. Smaskens!!
Nu sitter Kevin vid datorn, Alex och Elias spelar Wii och Bella sover. Vilken usch-vad-äckligt-det-var-med-Mollipekt-min hon gjorde... Första gången som hon verkligen visar att något inte smakar bra.

Har sett en såå fin vinterjacka som jag vill ha, en C.G Explorer Parkas, svart... Det var nästan så det stod Marie på den oxå. Men ALLDELES för dyr, har väl aldrig köpt en jacka för mer än 1000 kronor tidigare så 6000 kronor för en jacka... Sjukt!!! Blir kanske en svart Didrikson istället. Såg att man kan köpa dom på Thun´s för 1400 kronor. Så mycket som jag skulle vilja ha, en systemkamera, en C.G jacka, svarta höga stövlar, ett par vinterkängor, svarta termobyxor, en ny uppsättning med hår och make-up prylar, nya underkläder, klippa frisyr hos frissan, mössa-vantar-halsduk, ny halvstor handväska, däck till Seaten så jag kan sälja den och sen skulle jag vilja ha en ny morgonrock i velour.

Ikväll bär det av till Örsa för lite omskakning av fläsket. Riktigt kul med tisdagspasset. 75 min intensivt skuttande. Har nog hjälpt till en hel del då jag har gått ner 9,1 kg på 8 veckor :D Har fuskat denna vecka lite men så länge man gör det med måtta så är det ju ok =) Väger typ 71 kg. Min matchvikt är 67 så det är en del kvar att kämpa för.

Nu önskar jag bara att Min Älskade ska komma hem och krama mig <3

måndag 25 oktober 2010

och ännu lite mera tid sedan...

Har verkligen haft så fullt upp senaste tiden att dom små ögonblicken som blir över vill man bara andas in.
Har ju börjat jobba igen, rätt kul faktiskt. Varannan söndag dag, måndag samt tisdag kväll. Jag som var så nervös inför att börja jobba igen... allt satt kvar i minnet.
Men jag känner att jag skulle vilja prova på något annat. Trivs väldigt bra på Maxi men min kropp gillar inte att sitta i kassan. Nån som har någon idé på vad man kan göra. Är nog väldigt rädd att bli arbetslös och stå utan pengar, hem och ett värdigt liv. Alla gör en sån lätt sak av det hela medans jag tycker det är rätt jobbigt. Vet ju inte vad jag vill göra. Brinner inte för något speciellt och även det känns rätt jobbigt. Antingen så tjänar man inte några direkta pengar på det jag vill göra eller så måste man studera i en massa år och det vill jag helst inte. Svårt!

I torsdags var jag och Mirabella nere på bvc och hade en liten 9 månaders kontroll. 9220 gr, 71,6 cm lång och klarade galant kriterierna för en 10 månaders bebis. Stolt mamma!! Nu reser hon sig lätt mot allt som man kan resa sig mot, hon klappar händerna, plockar med sina små fingrar likt en pincett. Det som är så kul är att hon förstår vad man säger och gör. Hon pratar tillbaka och visar tydligt vad hon vill eller inte vill. Hon är inte längre en bebis som finner sig i det mesta och bara är utan hon betraktar och verkligen tittar och tänker på saker som hon upplever. Min prinsessa!

Rebecca har också börjat i Alex klass, känns jättebra då det bara var en massa tjafs och man fick ingen hjälp av dom vuxna på Enöglaskolan. Jonathan verkar trivas bra på Västerleden och Kevin och Alex fungerar det bra på i skolan.
I lördags hade Alex och Elias sitt Lasergame kalas i Uppsala med killarna från klassen. Snälla mormor var där (+Elias pappa) och fixade med kalaset medans vi var på Colins dop i Gävle. Han har vuxit och blivit så stor den lille prinsen. Fortfarande lik pappa med mammas drag börjar slå igenom. Sötis! Synd att vi bor så långt ifrån varandra.

I veckan så jobbar Kim borta en del så på fredag så jag passa på att bjuda hem några mammor på lite vin med tilltugg. Ska bli kul!

Mirabella fick sin första tand på sin 9 månaders dag, har inte varit nåt ont problem men jag har beställt något bedövande pulver via Therese. På tal om Therese så var vi på deras bröllop förra helgen. Dom var verkligen super fina.

I går var jag och Gabbes pappa i Hallstavik en ett gäng handbollskillar som vann överlägset med 18-5. Kevin gjorde ett mål, Bra Kevin!! Synd bara att så få andra föräldrar ställer upp på killarna. Vilken tråkig väg det var dit sen då... fy! Hela helgen liksom försvann så det har bara varit en massa stress, känns att man lever i o f s. Ny vecka med nya möjligheter.... <3