måndag 2 augusti 2010

Regn i luften..

Tog en promenad med grannen i morse. Regnet hängde tungt i luften men det kändes såå skönt. Älskar lite regnigt väder.

I torsdags morse åkte jag, Kim & Mirabella till Oslo för en titt när Barca skulle spela mot Vålerängen. Kom till Karlstad och sen var det bara regn. Kom till Oslo efter att faktiskt haft en slad liten tjej med oss hela vägen. Kom till stadion, checkade in på hotellet och tog sen en liten tripp runt och kollade in läget. Hade sen tänkt oss att äta på sportbaren/restaurangen nere på hotellet som låg intill stadion men efter 1 timme och 20 minuter valde vi att ta med maten upp på rummet (väldigt mkt folk som skulle äta men vad fan) Kim fick kall mat så han fick hämta ny mat efter matchen. Så drygt! Då var det 15 min kvar till att matchen skulle börja. Gick dit i regnet och intog våra platser i regncape. Bra platser med en liten 7 årig fotbollshuligan bakom oss med slag påsar i handen... hmm!! Var lite orolig innan hus Mirabella skulle ställa sig inför den ny högljudda situationen men hon somnade i Baby Björn selen när matchen började och var vaken under andra halvlek och satt snällt innanför regncapen och tittade på alla människor (22 000) Vilken match, Zlatan =) 4-2 till Barca. Sen en trevlig natt på hotellet och en trevlig resa hem. Har en liten åka-bil-prinsessa.

I lördags så var det packning för hela slanten. 3 barn skulle ha var sin packning för en veckas scoutläger i Skräddartorp i Dalarna. Efter mkt om och men så var vi klara. På söndag morgon var det avresa från Örsundsbro. Lite resfeber hade dom nog alla 3. Puss och Kram till Er, hoppas ni har det bra i skogen!

Idag lämnade jag Jonte hos sin mamma så nu är det bara den lilla hemma. Kim ska försöka hinna med att få i ordning lite här hemma under sin semester.

Ser fram emot en vecka utan att behöva göra en massa måsten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar