onsdag 28 juli 2010

Tbx för natten..

Hemkommen efter 3 nätter i Östhammar. Riktigt trevligt men denna stress. Man ska visst göra allt men ingenting på semester. Halvdant väder, stökig stuga, Alex med feber, barn som inte ville sova i tält, barn som sov i a f i tält, gå på stan, tvingas bada i kallt vatten, mata barn, sysselsätta barn, spela minigolf (ok, rätt kul... 64 slag är riktigt bra för att vara av mej) hälsa på mormor, hinna umgås med hela släkten som för en gångs skull är samlad och hinna gå på fik med barnen och äta glass, lämna några barn hos pappa på vägen hem, tvätta 4 maskiner tvätt för att i helgen så åker 3/4 barn på en veckas scoutläger i Dalarna. Packa upp 1000 saker och samtidigt ska man hinna umgås.
I morn bitti ska vi lämna dom andra 2 hos sin mamma och sen fortsätter vi till Oslo där vi äntligen ska få titta på en live Barca match :D Hoppas allt blir bra.
Hinner väl inte sova många timmar för att få ihop allt inför morgondagen ;)
Vill bara ta det lugnt och bara vara hemma. Ska försöka att inte boka upp något med nån nästa vecka utan bara vara med mig själv (och familjen förstås <3)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar