söndag 7 oktober 2012

Hela dagen i bil...

Idag har jag, Kim, Rebecca och Mirabella åkt runt hela Stockholm norra och tittat på bilar. Från 10.30-21.30 mer eller mindre i bilen. Mirabella var jätte duktig. Hon är förkyld och lite småhängig så hon sov mellan 17-21. Somnade sen i soffan efter lite välling vid 23. Alltid en smidig och duktig tjej.
Vi har tittat på tv och tryckt chips, blää!
Stökigt och rörigt med tvätt och disk i hela huset, känner paniken som ligger under ytan. Usch vad drygt det är med att behöva städa och vara den som alltid ska ha koll på allt... Skulle behöva vara hemma och städa och plocka med typ 5 maskiner med ren tvätt i morn men behövs på flera andra ställen. Prioritering!!
Vill bara vakna upp, tyst och stilla. Krypa ner i soffan med en god frukost och sen en bra film på tv. Kramas och somna tillsammans... Mysigt! Den får vi göra när vi blir pensionärer typ. Är det bara jag som känner mig stressad av livet? Det är bara att inse att man kan INTE leva i harmoni och känna ett själsligt lugn när man har en familj på 7 personer och där det är mamman som tagit på sig det mesta ansvar som berör familj och hus. Visst ska man känna sig glad och lycklig över det man har men att gå runt och le och låtsas som allt är så himla bra funkar tyvärr inte... Livet är som det är, det är bara att gilla läget och gå till jobbet varje morgon och göra som alla andra klarar av att göra... Men ska det behöva vara så? Jag vill inte det.... Pengar.... hjälper ju en bra bit på traven även om man kanske inte blir lyckligare för det... man köper mera tid att kunna vara hemma mera, att kunna köpa städ, service och ledighet... Snark!!! Zzzzz!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar