måndag 6 augusti 2012

Ny vecka...

Nu är klockan 00:30 och det är måndag. Jag har jobbat hela helgen och det har gått bra. I fredags kväll var vi över hos grannarna och grillade. I torsdags så firade jag och Kim 6 år som förlovade så vi tog bussen in till Uppsala och åt på Texas Long Horn, mycket gott. Sen tog vi lite efterrätt med tillbehör på Plock och därefter en cider på Magnussons nere vid ån. Senare tog vi bussen hem tilö Anna och Jörgen och satt där ute på baksidan och hade mysigt innan vi åkte hem.
Veckan som varit har kännts helt ok. Jonte, Rebecca och Mirabella åkte buss hem till Milena i onsdags och Mirabella sov där till fredagen. Kändes väldigt tomt utan henne men kändes även bra att hon faktiskt trivs så bra hos dom. Milena är verkligen en klippa med barn.
Nu på kvällen var Mirabella i sitt esse. Hon testar gränserna hela tiden och det gäller att vara konsekvent ut i fingerspetsarna. Lillskruttan!
Veckan som kommer så jobbar jag på som vanligt och dagis öppnar igen på onsdag. Det ser Mirabella mycket fram emot. Fortsätta att träna utan blöjor. Funkar väl ganska bra men det är mest upp till en själv att inte glömma att påminna henne.
Nu ikväll tittade jag och Kim på 2 filmer, Hysteria och Heywire. Ok! I morn blir det tvätta och fika det sista från scoutlägret. Godnatt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar