söndag 8 januari 2012

Inte som jag tänkt mej...

Denna helg blev inte alls som jag tänkt mej. Tanken var att jobba extra fredagen samt resterande helg och tjäna en massa pengar men istället gjorde sig nacken rejält påmind med en sjuhelvetes onda. Nåt som hoppat fel kan man lätt säga. Diklofenak, tradolan och pamol har varit min kvällscocktail.
I fredags kom söta Charlie förbi med barnen på en fika, rätt skönt att jag fick nåt annat att tänka på än nacken/axeln. Riktigt snäll och go tjej och kanonsöta barn. På kvällen tittade vi på Unknown med Liam Neeson och baksmällan 2, jättebra film.
I dag lördag så handlade vi lite på maxi och åt sen lunch hos mamma (skönt att slippa laga mat, inte kul) Sanne, Mats, Erik, Pillan, Anton, Tilde, Tommy, Fanny & Max var oxå där. Mysig familj man har. Saknade bara Jossan, Hasse, Mirran o Viktor.
Tittade på Bridesmaides, helt ok film. Ligger i sängen nu med Mirabella bredvid och en SNARKANDES Kim.... Sååå irriterande när jag är så ljudkänslig.
På fredag fyller jag år... Kul men ändå inte. Jag vill ju ha en massa presenter men eftersom jag typ är vuxen så får man ju knappt några, ledsamt!
Fortsätter sakta men säkert med bantningen. Nutrilett 2 ggr/dag samt 1 mål mat. Frukt, nötter och vatten i övrigt. Igår var jag nere på 69,1 kg. Asnöjd! Vill helst ner till 67 kg men det kommer nog. Jag kommer i mina gamla jeans :D Stl 30 32 ( 38-40 ) Hehe!! Från stl 44....
På lördag är det middag med jobbet, vet fortfarande inte var vi ska vara. Hoppas bara maten är god.
Ska försöka sova nu, inte lätt när det dunkar från hö armbågen till skuldran vidare upp i hela huvudet...
Och att sängen snart vibrerar ut i hallen av en viss persons snarkningar..... :@

torsdag 5 januari 2012

Foton från Model House Sth


En dag hemma...

Vaknade 07:30 i morse. Mirabella sov fortfarande och jag har som vanligt svårt att fortsätta sova framåt morgonkvisten. Tråkigt! Idag börjar jag inte jobba för än kl 17 och det känns helt ok att jobba kväll. Hemma strax före 23. Kim sitter alltid uppe och tittar på tv när jag kommer hem så jag har lite sällskap.
Idag är en tråkig dag, Tråkigt väder, Lucas är sjuk så han och Bettan kom inte. Hade varit roligt att få träffas lite.
Jag och Mirabella har hunnit med att titta på Pippi på rymmen och den tecknade varianten då Pippi flyttar in i Villavillerkulla. Inget ont om Pippi men.... liiite drygt att det alltid är Pippi.
Jaha! Nästa vecka fyller jag 34 år, helt sjukt att jag är så gammal. 34 år!?
Det är inte alls så kul att fylla år längre, det var mycket roligare när man var liten och fick en massa presenter och så hade man kalas och lekte ;) Vi kommer att fira lördagen den 28 januari istället eftersom Mirabella fyller den 21 januari så blir det lättare för nära och kära att gratulera oss båda samtidigt.
Här är Mirabellas önskelista: Leksaksspis med tillbehör, Adidasoverall, Pippiprylar och Pippifilmer med den riktiga Pippi, Kläder i stl 92-98,
Här är min önskelista: Långa kaffeskedar, Mixer till degassistenten, Mons Kallentofts pockets Höstoffer, Vårlik och Pesetas, en massa pengar så jag kan köpa nya kläder. (Nästa 10 kg lättare på ett halvår gör att kläderna är lite för stora)
Senare....
Åh vad tiden går sakta. Snacka om att bara vänta ut tiden. Jaja, i morgon är en ny dag.