söndag 8 augusti 2010

Kräftor

Igår kom Kevin och Alex hem ifrån scoutlägret. Dom hade haft roligt men var trötta. Jag blev också trött med tanke på all tvätt. 5 maskiner med blandad tvätt... Hänger ren tvätt i hela badrummet nu.
I morse åkte Kim iväg till Ac paintball i Ramsta, 4 timmars motion med en markör i högsta hugg. Kul att han hittat något som han tycker är kul. Mamma kom upp en stund med nybakade choklad och vaniljbullar. Snacka om vilken bullmamma man har :)
Sen fick vi lite besök av Anna, Rikard med barn. Alltid lika trevligt.
Mirabella somnade faktiskt på 10 minuter, i o f s sovit lite under dagen men hon brukar alltid böka runt och gråta en skvätt innan hon sluter sina stora blå.
Sitter i soffan nu och vill inte tänka på allt som borde hinnas göra sista veckan på Kims semester... Åt en trevlig middag med Kevin och Alex, Kräftor, baguett, aioli och mkt läsk. Synd på odören man måste dras med efteråt, känns som man inte blir av med kräftdoften... *GÄSP* Veckan som kommer, kommer vara barnens sista sommarlovsvecka. Skönt att komma in i vardagsrutiner igen. Nu ska jag titta på en förhoppningsvis bra film.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar