lördag 13 februari 2016

Melodifestivalen suger...


Lördagkväll...


Har precis slagit ner arslet i soffan efter att ha ätit röd kyckling curry som Kim lagat. Vad passar då efter att ha städat, tvättat och pantat burkar än
att få äta lite Pringles och bästa kombon ever, Polly bilar. Kärlek i påse.



Mirabella sitter på golvet bland filtar och kuddar med sin skål med lördagsgodis. 
Jag skjutsade tidigare ner Rebecca till bussen i Örsundsbro så hon kunde åka till ridskolan och förbereda Saga inför morgondagen final i seriedressyr och seriehoppning. Men tanke på att hennes tidigare hyrhäst Roxan var skadad till och från förra våren så önskar jag verkligen att Rebecca får ett bra avslut denna gång då hon kvalificerade sig i både hoppning och dressyr. I morgon ska jag upp tidigt för att åka till stallet för att hjälpa henne och fixa det sista. Så roligt att hon vill ha mig med.
Annars har veckorna rullat på, förra veckan var jag hemma då jag fick en allergisk reaktion på en ansiktsmask., riktigt läskigt. Svullnade upp och blev liksom brännskadad i ansiktet och senare ner på bröstet, nacke och rygg. Fick mediciner så jag kunde andas. Fy fasiken.





Vi har fått en ny kollega på jobbet, Jane. Såå bra och duktig på alla vis. Och sen så omtänksam och gullig. En skänk från ovan.

Lägger in lite bilder från sista tiden. 



Den här hårfärgen vill jag ha...


Ben & Jerrys cookiedough recept, även det kärlek <3 ta bort bakpulvret, rulla in i plastfolie och stoppa in i frysen. Skär skivor och njut...