söndag 31 januari 2016

onsdag 13 januari 2016

Helg

Ligger framför tv och kollar på tv4play, hela Sverige bakar. 
I morse lastade jag och Alex släpet fullt för att köras till åkerbruket. Sen blev det storstädning inne. 
Nu blir det en ny vecka med nya möjligheter.
Kram


Min födelsedag närmar sig sitt slut...


Ja, ännu en överfirad födelsedag är till sin ända. Vaknade i morse och gick upp. Segade på mig kläderna och åkte till jobbet. En ok fm då jag bjöd på fransk chokladtårta. Kl 13 åkte jag och hämtar Mirabella på skolan och åkte till tandläkaren. Inga tandtroll och starka och friska tänder. Åkte tbx till jobbet där jag höll på att stressa ihjäl mig. Åkte hem 16.10 till ett hem som jag bara ville blinda för. Rårörda inte ett finger, var helt slut. Jag fick choklad av Kevin och ett bidrag till ett frisörbesök av familjen. 
Är så trött att jag somna strax efter 22.00.
 I morgon är en ny dag, men ingen födelsedag #liteledsen






(Lånade bilder från Pinterest)

fredag 8 januari 2016

Jul & Nyår









Fredagkväll 8 januari

Ligger i soffan och tittar på National Treasure. Kim tittar på fotboll, killarna är hos sin pappa och Rebecca skjutsade jag till örsa då hon ska på fest i Björklinge med W. 
Det har varit planeringsdag i skolan så jag har varit ledig med Mirabella. Vi har städat och fixat. Sorterat 10 kg lego i färghögar. 3 timmar senare med lite lätt ömhet i kroppen så ligger det nu i fina kulörta högar. Det kallas även för terapi :D
I morgon är det dags att kasta ut julen. Jag som knappt hann få fram den och nu hinner jag knappt ta bort den.
Men men... Nu har vi min och Mirabellas födelsedagar framför oss och sen bara invänta våren. Då det knappt varit någon vinter (fram tills i mellandagarna då lite snö och kyla kom) så känns det inte som någon idé att det blir mer vinter nu. I går hade vi -22c. Kallt som satan. 
Fest, jag blev sugen att gå på fest nu när Rebecca lite spontant fixade sig. Kors i taket att jag är uppe så här sent, jag däckar alltid runt 21. Men de är långa dagar på jobbet, på plats 7.30-7.45 fram till tidigast kl 17. Igår jobbad enat och M till klockan 19.30. Tur att man trivs på jobbet. 
Nä, nu är det dags att sova... I alla fall om en stund.