torsdag 6 augusti 2015

Fler bilder

Foton

Renfe 1112 till Barcelona...

Sitter på tåget mot Barcelona. Snacka om att dessa 2 veckor i Alicante har gått fort. Den 21 juli tog vi flyget SAS mot Alicante. Vädret var på topp när vi kom och höll i sig första veckan med en medeltemperatur på +35-40c. I poolen var det dryga +30c hela tiden. Dagarna var rätt lika, vaknade mellan 10-12 varje dag. Åt frukost och sen på med solskydd, bikinin och solbrillorna sen till poolen. En dag åkte vi ner till stranden. Såå skönt med havet och den sköna havbrisen. Kim brände axlar och rygg vilket gjorde att han typ satt inne och kollade på Youtube när andra spelar typ CS liknande spel... Flera dagar och kvällar åkte vi strax söder om Torrevieja till La Zenia Boulevard. Ett stort utomhus Shopping center. Riktigt mysigt! Mycket shopping blev det.. En billig klädbutik är Primark, plagg från  2€ till 15€ Jag köpte 2 stora bags med kläder till Mirabella för 75€. Sjukt billigt. Sen finns det många fler riktigt sköna butiker som Zara, Pull & Bear, Stradivaius, Berskha, H&M, Hägendaaz, Forecast, Macson och många fler. Många restauranger och ett lekland med gokart och små karuseller, ett sort torg med små vattenfontänter där barn kan springa och leka. Butikerna har öppet till 23 men restaurangerna har öppet mycket senare. Andra kvällar så åt vi ute i närområdet San Fulgencio. Grill House, Tia Maria och Bonnies. Mycket god mat. Sen var vi nere i Guardamar som har en fin strandpromenad med många restauranger och glassbaren.
Mina favorit middag är förstås Un plato calamares frites med mayo, bbq ris och chips också väldigt gott. Önskar att det större erbjudande på mjukt bröd, riktigt smör och frukter. Inte riktigt vad jag är till freds med. Men men, man kan ju inte få allt. Mycket chips och godis blev det på dagarna. Jonte, Rebecca och Kevin hade mobilerna fastklistrade i händerna större delen av tiden där det fanns wifi :) Vi somnade sällan före 01. Mirabella somnade runt 00-01 så därför blev det att vi som fram till lunch... haha... ingen stress här inte. Igår så städade vi så allt var klart i morse. Vi hade beställt taxi till 07.30 men den dök inte upp så vi ringe ett annat bolag och dom kom efter 15 min... dryga taxi, så surt när det inte blir som planerat. Som tur var så hann vi precis. Vi var på plats på tågstationen kl 9 och tåget avgick 9.13. Schysst tåg, köpte frukost och åt. Så nu sitter Kim med en sovandes Bella i knäet och Rebecca lutandes mot axeln.
Ikväll ska jag, Kim och Kevin till Camp Nou och titta när Bara fc spelar mot Italienska Roma. Det ska bli skitkul! Vi ska bo på Apartments Barcelona Station i Saints. Hoppas att vi hinner se L'Aquaruim, Gotiska kvarteren, Las Ramblas, La Sagrada de familia och kke lite av stranden.
På fredagkväll går flyget tillbaka mot Sverige. Känns rätt ok att åka hem men jag skulle lätt kunna stanna ett par veckor till.