lördag 18 april 2015

18 april

Sitter i soffan med Rebecca och tittar på White house down. Mirabella ligger i våran säng och ska sova.  Vi har sagt att hon på fredagar och lördagar får sova i våran säng men snart är hon för stor för det.

Idag har Kim kört underlag för poolen och paddat. Mirabella har varit ute hela dagen med Sara och Joah. Hon tycker att det är roligt men jag tycker att det är lite jobbigt eftersom vi har fortfarande en arbetsplats utomhus och dom 2 stora måste man ha ett öga på varje sekund för annars så gör dom bara dumheter, som tex kastar stora stenar på huset, går i lera och sen springer runt på altanen för att göra spår, slår med pinnar på leksaker osv. Jag blir tokig...  Nu får dom bara leka här om det är en vuxen ute.

Själv har jag storstädat nedervåningen. Tvättat 3 maskiner, hängt och vikt. Dammat, damsugit, torkat golven. Diskat och tömt diskmaskinen. Rengjort tvätt och torktumlaren. Plockat bort påsken, planterat om mina 2 stora växter, tomatplantan och fyllt på jord till chiliplantorna. Gjort rent badrummet och sen sprungit skyttetrafik till ytterdörren där ungarna ropat och velat ha saker, hjälp eller skvallrat på nån som gjort nåt dumt...

I morgon ska Mirabella på dans men det är det ända som är planerat. Ska fortsätta med övervåningen. Annars så känns det rätt ok, fixat och möblerat där uppe, bytt patroner till fotoskrivaren, fixat till Kims prylar på skrivbordet och slängt en massa.

Ska försöka lära mig lite mer om min Canon, hur jag kan ta fina bilder... En mamma på Bellas dagis är verkligen så duktig och jag skulle själv kunna ta så fina bilder.

Föresten, en bild på våran nya bil. Nissan Qashqai +2, -12, 3000 mil, fullt utrustad (dock ej skinn och navigator) Superfin!

Nu godnatt! 💖