torsdag 31 juli 2014

Första natten..

Ligger i sängen efter en god frukost. 2 mackor med marmelad, en kopp kaffe och ett glas juice.  Känns som jag ätit en ko.
Mirabella har ritat i sin nya målarbok med hästar.  Igår var åkte vi till Ullared och shoppade lite.  Fanns inte alls så mycket snyggt som jag hade hoppats  på men då blev det inte så dyrt 😊 Mirabella köpte ridbyxor, ridstrumpor,  2 t-shirts, ett par tighta shorts, skärp, zebrabyxor, häst Lego, pennor, målarbok.  Köpte några t-shirts till killarna, några presenter till Rebecca. Kim köpte kalsonger, t-shirts, strumpor, batteriladdare, vindrutetorkare, lampor till matsalen, spännband. Själv köpte jag sport bh +trosa, en löptröja, strumpor.  Visar bild senare.
Nu ska jag och Mirabella gå ner till stranden och kolla om vi hittar några krabbor och fina snäckor. See you!

onsdag 30 juli 2014

Äntligen framme

Snacks..

På väg...

Klockan är 9.30 och vi är på väg ner till Varberg. Snart är vi i Mariestad. Vi stannade i Örebro på ica Maxi och handlade lite färdkost. Mirabella sov hela vägen till Örebro.  Tanken var att vi skulle åka redan kl 5 men Kim snoozade så vi blev sena 😠 Så nu sitter jag ofixad med krulligt, frizzigt hår och mjukiskläder istället för ett snyggo 😡
Plattången och medicerna blev kvar hemma så det blir att gilla läget i några dagar... Pissigt humör, frizzigt hår, inte kunna sova på natten och ha migrän är väl att vänta 😂
Åhhh vad jag vill lyssna på musik, råkade liksom bryta av antennen på bilen för några månader sen så...
Vilka idioter det finns på vägarna 😠 Men nu är vi i allafall på väg 😊

tisdag 29 juli 2014

Mirabella

Varmt..

Shit vad varmt det är, både inne och ute 😧 Klockan är snart 18 och jag och Mirabella väntar på att Kim ska komma hem från jobbet.
Idag har jag och Bella packat inför Varbergresan. Det ska bli såå skönt att åka iväg några dagar.  Igår åkte ju Rebecca till Skåne så i morse var jag tvungen att tänka igenom vilka stora barn som var hemma...  Inga! Det har känns konstigt och tomt utan nån av dom stora.  Men snart är allt som vanligt igen...
I morgon och på torsdag ska Kevin jobba på Landings konditori. Det är ett av  hans drömyrke.  Har ett stort fan av Buddy Valestro från Cake Boss. 
Tänker visa några bilder på våran nya altan.

måndag 28 juli 2014

God morgon!

Sitter i soffan med ett glas iskaffe. Perfekt början på en ny dag i värmen.  Mirabella tittar på Hjältehunden i N.Y. Ikväll ska Rebecca flyga själv ner till Skåne och vara där till nästa fredag.  Vi hämtar upp henne på vägen ner till Blekinge där vi ska träffa  Peter och Bettan.  Längtar verkligen.
Åh,  det har varit så varmt i hela juli till skillnad från juni som var kall och mulen.  Jag och Kim hade semester veckan 28-29. Kim snickrade ihop ett trädäck på 80 m2. Såå fint! Vi har köpt 2 Hillerstorp solstolar i grått,  sen återstår bara en möbel för dinering.  Svårt att hitta ett paket för 8 personer för ett bra pris. Sen vill jag ha ett stort parasoll som man vevar upp :-)
Vecka 29 var jag,  Kevin  och Mirabella hos Sanne ett par dagar.  Mysigt! Barnen badade i poolen, vi spelade piratgolf och grillade gott.  Kevin följde sen med dom ner till High Caparall. Nu är båda killarna hos sin pappa. 
På onsdag följer jag och Mirabella  med kim ner till Varberg till fredagen.  Han ska jobba så vi passar på att få lite gratissemester ;-)
Ska bli skönt att få lite vuxen tid även om Mirabella är med.  Det blir rätt mycket med 3 tonåringar som kräver sitt.  Dom går ju liksom inte och lägger sig kl 21 längre...  Älskar att ha dom nära men ibland så kan det vara skönt med egentid. I lördags så var Bella och Rebecca hos Milena över dagen  så då passade jag och Kim på att bada och mysa i Hålsjön.  Kunde inte ha varit mysigare. 
Jag har liksom känt mig lite obekväm med mig själv sista månaderna men det är pga min fysiska form, jag vet....  Rund är också en form men jag hade hellre hoppats på formen avlång och smal.  Har läst mycket om kost, Lchf skulle vara perfekt för mig och även för min soriasis artrit men att börja med det går inte.  Jag övertalar hela tiden mej själv att äta skräp. En hjärncell för lite tror jag.  Jag är uppe i mina 77 kg igen och dom passar inte i min bikini... Samma sak varje gång, jag vet exakt hur jag ska gå till väga men sen så viskar djävulen  på axeln att göra nåt helt annat... Trött!

Den 18 oktober åker jag, Mirabella, Kim, Peppers och Kicki till Spanien i 8 dagar.  Längtar! Ska bli helt underbart att flyga iväg till solen. Nyfiken att se hur vårat hus ser ut i verkligheten. Svärföräldrarna  köpte huset men vi snyltar in oss på en liten del. Ända sätten att kunna ha råd att åka på utlandsresa med hela familjen. Ska lägga ut lite bilder senare.

Nu ska jag skaka upp tonårstjejen som sover där uppe 💤