söndag 19 januari 2014

Gräsänka

Klockan är snart 19 och det är söndagskväll. Kim är på väg hem från Chamonix, Frankrike där han har åkt bräda med jobbet. Hoppas att han har haft kul och återvänder med ny energi :)
Den här veckan har annars varit så där. I måndags så fyllde jag 36 år... öhhe!! Inget märkvärdigt, jag fixade lite chokladpudding med grädde eftersom jag inte var sugen på nån tårta. Jag fick 100 vita rosor och ett presentkort på Lilla Tottes av Kim <3 :d="" att="" blev="" d="" det="" f="" funderar="" glad="" h="" ha="" jag="" kalas="" klippa="" lite="" ljusa="" med="" mig="" mirabella="" ndag="" och="" p="" r="" ret="" rg="" s="" ska="" slingor.="" tanken="" till="" upp="" vi="">
Jag jobbade på tisdagen, provade på att bara vara i kassalinjen innan butiken öppnade men jag fick så hjärtklappning så jag trodde jag skulle svimma. Undrar om det är så ihop sammankopplat i min hjärna att jag associerar det till smärta och stress? Jag blev tvärledsen och höll på att bryta ihop inne på kassakontoret. Så pinsamt med Sofia var ett stort stöd. Fattar inte att det kan vara så svårt att bara låta allt vara som vanligt. Jag har inga problem att ta mig till jobbet utan tycker att det känns bra och roligt, men så fort jag närmar mej kassalinjen så känns det som döden står och väntar på mej... Men men, jag ska till doktorn på tisdag och se vilken dom jag får. Det jag vet är att jag lider av nån form av torgskräck (kassalinjen), inre stress (att jag inte kan sitta still utan bara typ städar som också blivit lite i överkant) och sen ska jag även bli skickad till ätstörningsenheten på uas pga mitt förhållande till mat (som också det har gått över styr) ARG!!! Så patetiska tankar om så vanliga och enkla vardagliga ting... Det som också irriterar mig är att jag inte direkt öppnar mig för någon om hur allvarligt det egentligen är... Lite lös igen när jag var hos Bettan i fredags, hon vet precis vart hon ska trycka för att man ska inse sanningen själv, det går liksom inte att förneka saker när hon är i närheten (vilket jag faktiskt uppskattar) Jag VET att jag har problem med vissa saker, mina leder, min migrän, mat, självdisiplin och säkert nåt mer men... Jag är för sjutton 36 år så jag är för gammal för att ha problem med mat och självkänsla och jag är för ung för att ha ledproblem... I lands problem jag vet...
Haft så mkt migrän senaste månaderna att när jag inte har migrän så känns det konstigt... men såå bra förstås.

Jag måste på nåt sätt rycka upp mig och bara göra det man ska. Gå upp på morgonen, jobba, träna, hämta/lämna barn, fixa hem och hus och vara lycklig för det man har... Men det är rätt svårt att hitta den lyckan när det finns känslor runt ikring som inte är rätttvisa.

Åh, nu längtar jag efter Kim... -Kom hem nu!!!

På tisdag fyller Mirabella 4 år, hon har blivit så stor. Hon är så söt <3 anna="" bara="" brann="" dagarna.="" det="" dom="" eldstubbarna="" fikade="" fint.="" g="" grillade="" h="" haft="" har="" hon="" hos="" i="" jag="" kv="" lekte="" lite="" ljusslingan="" llen="" mamma="" med="" men="" mirabella="" moa="" mysigt="" n="" nbsp="" och="" p="" peter.="" r.="" r="" s="" selma="" senare="" skogen="" som="" tessan="" uppe="" var="" vi="">Alex har varit hos Elias hela helgen och bott i stugan men nu är han hemma här. Kevin kommer hem från pappa i morn och Rebecca vet jag inte riktigt.

Jag har fått en ny tid till Reumatologen den 5 februari samt till nydiagosenheten den typ 17 kanske. Får se om
det är nåt. Måste iaf få nya kortisonsprutor i senskidorna till tummarna. Bäcken leden känns fortfarande ok.

Känns faktiskt lite jobbigt med en ny dag i morn då jag ska som 1000 gånger tidigare utan gott resultat börja banta igen :( Tänk att jag har vräkt i mej skit som gjort att jag har gått upp 7 kg sen i början på december.... Sjukt!!
Jag pallar inte längre att hålla på. Det måste ju finnas nåt j-a piller som gör att man tappar hungerkänslan... Det finns liksom ingen hejd på mig.... Skulle skämmas ögonen ur mig om jag skulle skriva ner vad jag faktiskt kan få i mej under en dag. Jag skulle bli inlåst.. Är uppe i mina hemska 73,5 kg igen... Jag som var nere i 67 kg i november. Sååå besviken på mig själv.

Nä, nu har jag fått ur mig lite.... Nu packa ner Kevins pingisprylar med Alex.....



torsdag 9 januari 2014

Äkta människor

Har precis börjat titta på en svensk serie som heter äkta människor. Verkar helt okej. Idag har varit en lite jobbig dag. Var hos Milena, pratade mycket och åt lunch. Hämtade Mirabella på dagis och handlade på vägen hem. Vi åt ugnspannkaka med bacon.
Nu ska jag sova och jag hoppas morgondagen blir bättre.

måndag 6 januari 2014

Bella

Storstädning

Nu sitter jag äntligen i soffan efter en lång dag med städning på schemat.  Ut med julen och fram med lite vårkänslor.
Det är Twilight Eclipse på dvd och Rebecca kan varenda replik ♡
I morn är det planeringsdag på dagis och i skolan så det blir en gratisdag hemma. Jag ska hälsa på Charlie som har gjort lika operation som jag och Chris kommer också dit.
Nu ner i sängen.

Hej

Blablabla...