fredag 22 november 2013

Fredag... igen...

Vaknade strax före 9 i morse, gick ner och fixade välling till lillkråkan och vad fick jag se? En liten mus i fällan :) Yes, 2 st på en vecka :) Tror det är rätt lugnt nu ett tag på allt musspring.

Har såå ont i nacken, orkar inte längre med den... Måste träffa kiropraktorn igen men det är så dyrt, typ 500:- för 30 min. Det blir ju bättre i kroppen men... Det blir väl ytterligare en migräntablett. 9 dagar av 10.

Saknar Kevin och Alex. Dom har varit hos sin pappa i 2 v nu. Kevin har praktiserat i Uppsala och bott där under tiden och Alex vill vara mera hos sin pappa nu. Tomt är det efter att ha haft 4 barn hemma jämnt.

Tanken är att jag ska följa med Kim ner till Göteborg den 6 dec på julmiddag och sen flyger vi hem den 7 dec och hämtar upp barn och åker iväg på Tiinas födelsedagskryssning.
Roligt!

Idag ska jag försöka ta mig in till Uppsala, Apoteket och sen hälsa på Kevin på mekonomen där har praoar sin sista dag. Sen hämta upp Alex med dator som ska till Isac och lana. I morgon lördag ska jag kolla om vi kan hälsa på Bettan och Peter och gratta henne i efterskott. På söndag kommer Kevin då vi ska sortera newbody saker som kommit.
Nu duscha...

måndag 4 november 2013

Spel, Sushi och Smärta

I lördags em så spelade vi Jakten på den försvunna diamanten, riktigt kul. Efter det så åkte vi in till Uppsala och åt halloween middag på Java. Så gott men jag orkade inte äta så mycket som jag hade tänkt mig... Efter att ha ätit typ en halv plåt med walnut brownie under helgen så fanns det väl inte så mycket rum kvar för sushi...
Hela helgen så har min fog trilskats efter sprutan. Lite bättre idag måndag men långt ifrån bra. Drygt!