torsdag 8 november 2012

Soffdag

Fortfarande sjuk, satt hemma hos mamma medans städtanten städade huset. Tog ett uppmjukande bad i förhoppning om att ryggen och nacken skulle bli lite medgörliga men icke... Har inte gjort något annat. Kim sover bredvid mig o soffan och jag har tittat på Killers och what happens in vegas stays in vegas. Mår så illa av hostmedicinen så jag kan inte somna.... Drygt! Vill så gärna sova länge i morgon och hoppas att jag mår bättre i morn. Jobbarhelg vet du :) krax krax sa kråkan... (Jag)

söndag 4 november 2012

Björnbröder och disk

Igår hade vi svärföräldrarna här på middag. Trevligt! Nu så här dagen efter är det alltid den när disken som gör sig påmind men nu är den borta :D Det var det första jag gjorde så nu blir det bara det sista med tvätten och sen är det min tid resten av dagen (knappast men önsketänkande i alla fall)
Hör att mieabella drar stolen till köksbänken där godisskålen står, frågade henne vad hon gör och hon svarade att hon skulle bara titta lite på bänken :) skitunge!!
Rebecca lika rask som vanligt har cyklat till stallet för att vara med sina älskade hästar så henne får man inte se förän till kvällen. Snacka om en äkta hästtjej, sliter med allt i sol, kyla och regn utan att klaga det minsta.
Jonte har varit hos Tatt sen i fredags och hängt med flera kompisar. Kevin har blivit förkyld och Alex är lite rastlös här bredvid mig.
Väntar på provsvar från min handröntgen i veckan, hoppas jag kan få ett svar så jag kan få rätt hjälp. Sista veckan har varit jobbig då jag haft migrän 3 dagar och den förbannade värken i händerna. Får panik snart över att december närmar sig och det blir inte kul för min kropp. Som igår tex lör jag och Rebecca gjorde Cupcakes, att spritsa var inte bra för händerna... ont fortfarande.
Läste ut en bok i morse då jag låg och väntade på att strömmen skulle komma tillbaka. 50 nyanser av honom heter boken. En tantsnuskbok helt enkelt, inte riktigt i min stil men helt ok. Har andra boken som jag skulle börja på och jag hoppas den är bättre. Längtar som alla dagar på att klockan ska bli kväll så jag får krypa ner i sängen.../

torsdag 1 november 2012

Migrän!!!

Shirt vilken migrän jag har... Tog en tablett innan jag åkte till jobbet men hann bara vara där i en timme innan jag var tvungen att åka hem. Hela dagen har jag bara legat och blundat i soffan. Ingen medicin har hjälpt och illa har jag mått till på köpet vilket så sällan inträffar. Pratade med jobbet för en stund sen och talade om att jag stannar hemma i morgon. Hoppas jag får sova ordentligt inatt. Såå nere... Kim hämtar Mirabella på dagis nu och ska ta hem typ pizza lr nåt. Det var länge sen.
Har så ont i mina ögon, dom känns som tennisbollar...
I morgon kommer i alla fall våra stora barn hem så jag hoppas att jag är lite piggare. Tanken är att vi ska fira lite Halloween tillsammans med spökmusik, middag med levande ljus och lite annat smått och gott. Näe nu måste jag blunda igen... Spykänsla på ingång.....