fredag 21 oktober 2011

Familjen samlad

Äntligen fredag! Igår kväll kom Kim hem från affärsresan i Gtb. Fick besök av Milena på kvällskvisten och vi åt Pannkakor, grädde och rårörda bär med strö o vaniljsocker. Jättegott! Mirabella verkligen älskar Milena, förstår att hon är så omtyckt av barnen på dagiset där hon jobbar. Är själv inte alls den där gilla-barn-o-busa-hela-dagen tjejen...
Är hemma med Alex idag med men har ingen feber idag. Mirabella skuttar runt på golvet o är överlycklig att pappa är hemma. Han ska snart åka iväg till sthm o utföra arbete och sen hämta trädgårdsplattor.
Ikväll blir det parmainlindad kycklingfilé med balsamicosås och ris, mums!

torsdag 20 oktober 2011

Jaa, vad säger man...

Japp då var det ännu längre sen senast. Förstår inte att det är så svårt att skriva lite några dagar i veckan. Mest för min egen skull då det är kul att blicka tbx.
Idag ringde dom från skolan för att Alex är sjuk. Hämtade samtidigt hem Mirabella från Snäckan. Vi softade hemma, sen kom Kevin hem. Jonte o Rebecca blev kvar hos Milena efter träningen så det blev tyst här hemma.
Som sagt så har ju Mirabella börjat på Snäckan, det fungerar jättebra men det känns jobbigt i mammahjärtat när hon är ledsen när man lämnar. Blir nog bättre när hon blir lite äldre o kan berätta lite mera. Just nu så är det mycket lilla koa akta koa... Rebecca är favoriten, om=kom, astbil=lastbil, bannbil=brandbil, päpple, kaka, äta dodis och skälvklart Mirabella sägs ju rätt ofta.
Just nu så befinner sig Kim i gtb där han blivit med jobb, Advance... Nåt?! Känns väldigt bra att han fik ett nytt jobb så fort då man aldrig vet hur pengaflödet är nu för tiden med räntor o oväntade utgifter.
Annars så har jag börjat jobba igen, mina 30 timmar i veckan är alldeles lagom så familjen kräver sin tid.
Riktigt kul att vara inne i ekorrhjulet igen...
Idag (eller igår, 19/10) var det 6 mån sen mina nya skapelser sattes på plats... Det bästa jag gjort trots lite komplikationer till o från.
Vi har avbokat våran efterlängtade resa i nov/dec då vi inte har riktigt den kassan för tillfället. Tycker vi kämpat på ordentligt med att rensa upp i redovisningsboken och jag hoppas att det snart börjar visas i börsen oxå.
Näe, nu saknar jag mitt hjärta... Inte van att vara utom honom nattetid.
Kram alla nära o kära <3