söndag 15 maj 2011

Nu var d länge sen igen...

Jag är verkligen ingen äkta bloggerska. Vill men lixom tar mig inte tid. Det har ju hänt en del sen sist. Vintern är över och snart även våren. Det har varit många fina sommardagar så nu längtar man till den riktiga sommaren.
Mirabella sover nu, hon är jätte förkyld och har hög feber till o från. Dom andra kidzen är hos sina andra föräldrar och vi får tbx dom i morn.
Nu har Mirabella kunnat gå sedan i mitten av mars, hon har fått sina kindtänder varpå en har vuxit ut ordentligt. Hon är en riktigt go liten skrutta med mkt humor. Känns som hon verkligen är med och förstår allt man säger. Såå kul! I augusti ska hon skolas i på Snäckans förskola. Vi känner oss väldigt nöjda och förväntansfulla att hon fått möjligheten att vara där.
Rebecca trivs i örsundsbroskolan och har många fina kompisar, vilken skillnad från Enögla.. Jonte trivs oxå bra fast på Västerleden, vill väl ev byta bort musiktemat. Kevin har spelat handboll hela våren och nu provar han på fotboll. För Alex går det bra i skolan, han får besök av 2 tjejer som utbildar sig till psykologer en gång i veckan då dom hjälper honom att bli av med krypfobin. Kim jobbar på som vanligt på jobbet, blivit mkt ute och resa nu under våren. Vi ska försöka komma igång med bygget igen som har stått stilla i över ett år nu.
För 3 veckor sedan gjorde jag mitt efterlängtade bröstlyft med förstoring, känner mig som en kvinna igen :D Från stl 75-80 b till 70-75 f-g... Haft lite komplikationer med överbelastning men dom läker fint. Väldigt nöjd!
Det kommer en hektiskt tid nu framöver. Lägerskola, cykeldag, uppträdanden, avslutningar, Kims kusins bröllop, kevins lasergame kalas, Kim Mirran o kevins födelsedagar mm. Men d ska bli kul. Börjar jobba mera i juli-augusti för att sen börja helt i september.
Igår var d Eurovision då erik saade kom på 3 plats. Nu är det Sverige-Finland i hockey, men orka titta?! Not!
Nu ska jag nanna lite. Kram