onsdag 29 december 2010



Mirabella & Rebecca <3


Mirabella och Pappa tittar på tomten


Min fina juldukning..

Vart tar tiden vägen?

Oj, nu var det verkligen länge sen jag skrev sist. Men rätt skönt att det inte är nåt måste. Bara skönt att ibland skriva av sig några ord ibland.

Julen har ju rusat fram med stormsteg och är, ja... typ över. Man har gått och sett fram emot julhelgen och förberett alla mysigheter med familj och vänner den senaste månaden och nu är det bara att invänta det nya året. Känns lite snopet att det alltid går så fort. Ska bli skönt att komma iväg till Nyår. Vi ska åka till Gävle till ett par väldigt goda vänner och bara ha det trevligt. Julen är alltid lika känsloladdad högtid för mig, är lite som ett barn måste jag säga. Vill äta köttbullar, titta på Kalle och hans vänner, träffa och självklart krama tomten, få en hel hög med julklappar och somna framför tv med en massa julgodis i magen. Det blir ju inte riktigt så längre men jag brukar ofta infinna rätt stämning lagom tills Kalle börjar.
Detta år var lite annorlunda. Det hela börjar med att jag senaste veckan varit på uselt humör och inte alls känns nån vidare lust till att fira jul. Trots att jag för en gångs skull var klar med nästan allt i tid så kändes det inte 100. Har känns mig som en j-a städtant och som ska se till att allt klaffar medan alla andra bara gjort det som dom tyckte var kul... Kim hade varit lite halvsjuk och ungarna varit lite lätt trötta... Vi firade här tillsammans med den närmaste familjen och våra närmaste grannar. (vilket var en upplevelse för dom, då dom aldrig firat en svensk jul förut) Det var god mat och alla var glada men... Tomten kom och gick lite hastigt och alla var nöjda med sina julklappar. Alla fyra barnen fick en varsin 24 tums LED tv och förstås andra saker som dom önskat sig. Jag fick en jätte bra fotoskrivare som jag kan använda nu när jag köpt en ny kamera (en Canon EOS 550D, Super bra) av Kim <3 Sen fick jag även en "Modell för en dag Lyx" av mitt <3 så nu är det bara att börja dieten igen för att bli av med resten av fettet om man ska våga åka till en fotograf och ett gäng stylister... Sjukt egentligen, känns som jag fick det som jag verkligen önskade mig :) Nu är det väl bara en rejäl vinterjacka som jag saknar, kanske hittar en på rean.
Idag var jag till min syster i v-ås och hämtade hem min två killar som sovit över där. Min älskade syster <3 Har jobbat lite oxå, kul och skönt att komma hemifrån och inte ha nån som klättrar på byxbenen hela tiden lr nån som ropar, mamma lr Mimmi.... Lite panikkänsla emellanåt. Upplever att jag verkligen behöver lite egen tid utan barn några dagar. Göra nåt kul med nån rolig människa och slippa tänka på hem och barn, nån som har nåt förslag? :) I morgon åker killarna hem till sin pappa resten av lovet och Jonte och Rebecca är hos sin mamma. Återhämtning inför ett nytt år inleds. Tack mitt <3 för att du stått ut med mig under julen trots mitt usla humör och uppförande. Jag älskar dej mest över allt annat <3