måndag 27 september 2010

länge sen..

Nu var det verkligen länge sen som jag satte mej ner och skrev lite om vad som händer i vardagen.
Senaste veckan har Mirabella haft femte sjukan tror vi i a f. Började i tisdags efter vi varit på hennes 8 månaders kontroll (vikt 8880 gr och 71 cm lång) Hon fick 39,3 c feber som höll i sig ända fram tills i söndags (igår) Nästa som nässelutslag över kroppen men ändå relativt piggelin.
I fredags var Kevin, Alex och Rebecca på Hajk i Skattmansö. Kul att dom tycker det är roligt med scouterna. Dom har ju även alla fyra börjat på Ju-Jutsu i Enköping 2 gånger i veckan. Oxå det en bra grej.
Fortsätter nu att ta tag i min och mina "bröders" lilla vikttävling som avslutas den 17 oktober... inte är det lätt att gå ner i vikt när man älskar mat, fikabröd och godis. Tänkte i morse att idag blir det nya tag igen men det förstördes ju redan innan kl 09 då Kim kommer hem från stan med världens frukost (tur att jag inte hunnit dricka min Goda Nutrilett) Nu sover Mirabella i sin säng och jag har betalat räkningar och försöker få lite måsten gjort. Måste diska och hänga tvätt oxå.
På e.m ska jag hämta E och skjutsa Kevin, Alex o E till träningen, sen passar jag nog på att hälsa på M. Km åkte till typ Bollnäs eller Hudiksvall nu på f.m och kommer inte hem fören i morn e.m. Helt ok att han jobbar borta ibland så längs han hjälper till hemma med hushållet när han väl är hemma.
Förra lördagen var jag på T möhippa, jätte kul! Hon fick göra lite lagom pinsamma saker som att gå runt i en storblommnig balklänning på torget i Enköping och sälja gamla saker. Vi höll till på Lilla Tottes eftersom T granne jobbar där. Jag åkte hem vid 12 och var mer död på morgonen. Är ju inte direkt nån alkoholälskare så jag hade i a f inte ont i huvudet :D Nu i lördags var Kim på J svensexa, dom var i enköping på torget, köpte kläder på brödet och fiskaren, slappa hemma hos J föräldrar ute i Haga och gick sen ut i Västerås men början av intag av middag i Skrapan. Han kom hem 4 på morgonkvisten jätte trött.
Igår kom farfar och K med Alex försenade födelsedagspresent, en dator... Jag säger inget mer om det. (alldeles för snällt)
Den 12 oktober är jag tbx på jobbet, delade känslor måste jag väl ändå säga. Men kul!